2777
2789

سقفتون کناف هست یا گچه؟ 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گچ

رو گچ نمیشه لاین نوری زد باید کناف باشه که تو کناف جاشو در بیارن لاین با سقف یکدست بشه البته رو. گچ هم میشه ولی یکدست نمیشه و از رو باید نصب کنین 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

رو گچ نمیشه لاین نوری زد باید کناف باشه که تو کناف جاشو در بیارن لاین با سقف یکدست بشه البته رو. گچ ...

جدی ؟

چون من عرض سه سانت دیدم عمقش ۱۳ میل بود فکر کردم شاید بشه گچ رو سوراخ کرد 

جدی ؟چون من عرض سه سانت دیدم عمقش ۱۳ میل بود فکر کردم شاید بشه گچ رو سوراخ کرد

نه ابجی نمیشه گچ سوراخ کرد ولی یه مدل لاین نوری هست برا رو کار هست اونو میتونین نصب کنین 

پارسال ما می‌خواستیم بزنیم کناف کار آوردیم گچ رو برش بزنه دیدیم سقف راویز بوده نشد بزنیم

راویز یعنی چی ؟

عزیزم یه سوال دیگه این که اگر سقف بالای بخاری لاین کار کنم خراب نمیشه ؟