2777
2789

عزیزم روماتیسم با داروگیاهی درمان نداره وقت درمانتو از دست نده سنت کمه میتونی زیر نظر دکتر درمان کامل داشته باشی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمن هم دوسالشه کف دست وپاش پوسته پوسته شده دکترگفته پسوریازیس هست داروساختنی داده ولی خوب نمیشه ن ...

ببین منم دارم برو پیش طب سنتی بهتره عزیزم ژل الویه ورا را داخلش را به کف دستت بزن

دخترمن هم دوسالشه کف دست وپاش پوسته پوسته شده دکترگفته پسوریازیس هست داروساختنی داده ولی خوب نمیشه ن ...

بیماری ارثی هست 

کسی از اطرافیان داره؟؟؟

بعد من شنیدم حالت جوش داره که جوشیده وامده بالا

من درمات قطعی میخام دوترا میگند درمان نداره

درمان قطعی نداره

من دختر خالم دخترش داره

با طب سنتی کنترلش کرده

الانم به کرمی میزند به اسم درماتین

عصاره کنار هست

خودش میگه خیلی خوب جواب داده

عزیزم روماتیسم با داروگیاهی درمان نداره وقت درمانتو از دست نده سنت کمه میتونی زیر نظر دکتر درمان کام ...

سلام پسوریازیس به بیماری روماتیسم مرتبطه ؟؟من خودم پسوریازیس دارم برام سوال پیش اومد.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
سلام پسوریازیس به بیماری روماتیسم مرتبطه ؟؟من خودم پسوریازیس دارم برام سوال پیش اومد.

بله روماتیسم پوستی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!