2777
2789
عنوان

انتخاب پسرا

66 بازدید | 7 پست

من تو فامیل زیاد دیدم که پسرا اکثر دخترا رو میپسندم و بدون عشق ازدواج میکنن نمونه برادرم چند مورد بهش معرفی میشد می‌گفت همشون خوبن و بدون عشق ازدواج کرد من فکر میکنم اکثر پسرا این مدلین که حتما نیاز نیست عاشق بشن فقط انتخاب میکنند شما دور و اطرافتان داشتین

واییی نههه خیلی بده اینجوری 

من که قشنگ از عاشق بودنش مطمئن شدم بعد زنش شدم🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری مطمئن شدی؟؟ مگه میشه مطمئن شد؟

اره 

وقتی دوسال ک دوس بودیم در حد یه نگاهم بهم خیانت نکرد

وقتی این همه تلاش کرد ک الان چیزایی رو تو ای سن داریم ک اگه تلاش نمیکرد شاید تو ۵۰سالگیم نداشتیم 

همیشه مراقبمه همیشه حتی اگه حق باهام نباشه میگه تو راس میگی

با اینکه میدونست بابام بدش میاد من زود ازدواج کنم چند بار پافشاری کرد دوتا سیلی ام از بابام خورد😂🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

کاش به منم میگف تو راست میگی 💔

الهیییی