2777
2789

دارم افسردگی میگیرم واقعا حالم بده مامانم بخاطر وزنم مدام تحقیرم میکنه وقتی ک تحقیرم میکنه بیشتر پر خوری عصبی میگیرم  دیگ نمیدونم باید چیکار کنم انواع رژیم ها رو میگیرم ب شدت وزنم خوب میاد پایین بعد تا بهم میگن هنوز تغییر نکردی عصبی میشم ول میکنم قدم ۱۶۰ وزنم ۷۰تنبلی تخمدانم دارم

وزن پایین یا هیکل خوب ربطی به این نداره که طرف دیگه هییییچ مشکلی نداره ...

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم بگیر ورزش کن دوماه ب خودت فرصت بده بعد انتظار تغییر داشته باشه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یعنی واقعا بخاطر حرف کسی به خودت ظلم میکنی؟

گلم اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی

منم اوایل مثل تو بودم ولی الان خودمو دوست دارم حرف کسی برام مهم نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعنی واقعا بخاطر حرف کسی به خودت ظلم میکنی؟گلم اول سعی کن خودتو دوست داشته باشیمنم اوایل مثل تو بودم ...

هر روز بهم زنگ میزنه میگه داری اندامتو از دست میدی همه دخترا ظرفین تو مثل خرسی 

اصلا دیگ دلم نمیخاد برم تو دورهمیا یا حتی برم خونه مامانم 

دلم میخاد بشینم پیش یکی تا شب گریه کنم 

ایندفعخ رژیم نگیر

سبک‌زندگیت عوض کن‌تا ثقتی ب وزن دلخواهت نرسیدی ب کسی نگو‌رژیم داری

بهترین رژیم همین‌ کالری شماری و‌حذف قند مصنوعی کم‌کردن‌کربوهیدرات درکنارش باشگاه هم‌برو ولی هیچکس نفهمه تو رژیم گرفتی

وقتی رسیدی ب وزن دلخواهت

کالری دریافتیت حدود۵۰۰تا‌میره بالا 

براتثبیت همیشه همیشه کالری شماری داشته باش

مثلا اگ‌امرزو برنج‌زیاد خوردی فست عالیهعععع فست بگیر تا ۱۶ساعت

من دارم بااین‌روش کم‌میکنم منم۶۹بودم با قد۱۶۰

الان ۶۲۵۰۰میخوام ‌بشن۵۴

ولی دیگ سبک‌زندگیم ‌سالم‌خوری‌ و کالری شماری همیشه میکنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من ۱۶۴ با ۶۷ کیلوام

خودم حس میکنم‌باید بشم ۶۲

ادم بخواد میتونه

باشگاه برو

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هر روز بهم زنگ میزنه میگه داری اندامتو از دست میدی همه دخترا ظرفین تو مثل خرسی اصلا دیگ دلم نمیخاد ب ...

اگه متأهلی قاطع بگو بهش شوهرم منو همینطوری دوست داره لطفا شما دخالت نکن تو چیزی تا نظرت و نپرسیدم 

ببین گلم هیکل و قد و قیافه ادم به کسی جز خودش ربطی نداره

نذار حرف کسی روت تاثیر بذاره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دقیقا،آدمای لاغر چرا افسرده میشن،من لاغر بودم افسرده نبودم الان ۳ ۴ ساله هستم همزمان به افسردگیم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻