2777
2789
عنوان

دوستای بلفی چهارده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
آهان زیر میزی گرفتن ،من چند روز پیش یه پول دیگه رو شنیدم میگیرن حتی اگه سز اجباری هم باشین به عنوان ...

نه دکتر من نداشت فعلا شاید در آینده بگیره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام

مبارکه انشالله

یه سوالی داشتم میشه بپرسم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممبارکه انشاللهیه سوالی داشتم میشه بپرسم

سلام 

ممنونم

بفرمایید در خدمتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام ممنونمبفرمایید در خدمتم

قبل از بارداری آزمایش ژنتیک ندادید؟

چون پسر منم مثل پسر شما ای دی اچ دی 

البته اگه دوست داشتین جواب بدین 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

قبل از بارداری آزمایش ژنتیک ندادید؟چون پسر منم مثل پسر شما ای دی اچ دی البته اگه دوست داشتین جواب ب ...

نه عزیزم من دقیقا وقتی متوجه شدم پسرم بیش فعال هست که یک ماهه بودم 

البته الان با درمان عالی شده اصلا شرایط شبیه روزهای اول مهر نیست 

نه عزیزم من دقیقا وقتی متوجه شدم پسرم بیش فعال هست که یک ماهه بودم البته الان با درمان عالی شده اصلا ...

خدا رو شکر 

انشالله هر دو زیر سایه پدر مادر قد بکشن 🌺

پرستار همراه تمام کارای شخصیتون هم انجام دادن 

البته اینم اگه دوست داشتید بگین و هزینش چقد شد 

خدا رو شکر انشالله هر دو زیر سایه پدر مادر قد بکشن 🌺پرستار همراه تمام کارای شخصیتون هم انجام دادن ا ...

ممنونم از دعای قشنگت 

یک چیزی فراتر از شخصی خیلی برام زحمت کشید واقعا ۲۴ ساعتی که بیمارستان بودم دلسوز و مهربون بود 

۱۸۰۰ خود شرکتی که فرستاد گفت ۷۰۰ هم خودم بهشون شیرینی دادم شد ۲۵۰۰

ممنونم از دعای قشنگت یک چیزی فراتر از شخصی خیلی برام زحمت کشید واقعا ۲۴ ساعتی که بیمارستان بودم دلسو ...

ممنون که جواب دادین 

تنت سالم سرحال باشه

ممنون که جواب دادین تنت سالم سرحال باشه

خواهش میکنم باز هر سوالی دارید من در خدمتم 

قدم نو رسیده مبارک گلم😘💐😍

سلام دوستم مرسی اتفاقا میخواستم تگت کنم یادم رفت 😅

سلام دوستم مرسی اتفاقا میخواستم تگت کنم یادم رفت 😅

سلام عزیزم حالتون چطوره نی نی خوشگله خوبن

اشکال نداره 😘😘

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سلام عزیزم حالتون چطوره نی نی خوشگله خوبناشکال نداره 😘😘

خداروشکر خوبیم 

عصری باید ببرمش دکتر برای زردی 

خداروشکر خوبیم عصری باید ببرمش دکتر برای زردی

زنده باشید وسلامت 😘😘

درصدش چنده

عرق شاه تره و کاسنی بهش بده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌