2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز

اصلا نگران نباش من عکس گرفتم همش 10 دقیقه است 

درد داره نمیگم نداره اما قابل تحمله مثل درد شدید پریود 

من انداختم و 2 ماه بعدش بدون هیییچ دارویی خدا بهم نی نی داد

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

من ک عکس رنگی دادم بنظرم دردنداشت وهمه شنیده هام دروغ بود فقط یکم دردپریودی

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

دردش قابل تحمله اول یه دستگاهی رو میزاره که یه کم درد داره و بعد احساس سنگینی میکنی تو اون قسمت بعد یه بار به لوله سمت چپ تزریق مکنن یه بار به سمت راست  برای من هرکدوم در حد سی ثانیه درد داشت  که دردش به نظرم شبیه درد پریود نبود یه کم بیشتر بود ولی قابل تحمل بازم بستگی به این داره که لوله ها باز باشن یا نه

دور روز قبلش قرص داکسی سیکلین باید بخوری بعد از خوردن قرص حتما ۲۰ دقیقه باید بشینی هر ۱۲ ساعت یه بار با اب فراوان ۲ لیوان اب بخور خوردن قرص بخاطر اینه که رحمتم دچار عفونت نشه روزی که میری حتما شیاف استفاده کن منم رفتم عکس انداختم ولی دردش اندازه درد پریودی بودش همون لحظه اس یه چیز دیگه با خودت نوار بهداشتی ببر اگه فشارتم می افته حتما یه شکلات ببر با خودت بعد از عکس بخور 

من اونقدر داغونم که گفتن نداره تو خوش باش عزیزم تو و من نداره 😔
دور روز قبلش قرص داکسی سیکلین باید بخوری بعد از خوردن قرص حتما ۲۰ دقیقه باید بشینی هر ۱۲ ساعت یه بار ...

راستی قرص رو دو روز بعدشم باز باید بخوری 

من اونقدر داغونم که گفتن نداره تو خوش باش عزیزم تو و من نداره 😔

عزیزم همسرت هم آزمایش داده که مشکلی نداره، اگه مشکل تعداد و تحرک نداره عکس بگیر منم گرفتم زیاد طول نمی کشه اگه کسی که انجام میده با آرامش انجام بده درد نداره در کل نترس انشاءالله که زود باردار بشی.