2777
2789
عنوان

میخوام دردو دل کنم

190 بازدید | 17 پست

من دلم عشق میخواد.

کسیو لازم دارم ک حواسش بهم باشه‌

مراقبم باشه

منو از خودش بیشتر دوست داشته باشه‌.

برام بجنگه.

قوی باشه.

باهوش باشه.

انقدر کنارش حس اعتماد و ارامش و تعهد داشته باشم که هیچ شک و شبهه ای از عشقش ب دلم راه نده‌.

هر قدر دعوا بالا گرفت، مطمئن باشم از گل نازکتر نمیگع و دستش روم بالا نمیره‌. 

کسیکه اگر از جلوی مغازه رد شدیم من چیزی دلم خواست، حتی شده سال دیگش تولدم پولاشو جمع کنه بخره، ن اینکه پول تو جیبش باشه و جلو تر از من حرکت کنه و نتونم بهش بگم وایسا اینو ببینم و اون جلو فروشنده خردم کنه‌.

دلم میخواد انقدر حامی خوبی باشه ک هر جا کم اوردم تشویقم کنه و بهم اعتماد داشته باشه .

کسیکه براحتی ب دوستام معرفیش کنم و ترس خیانتشونو نداشته باشم.

کسیکه گوشیشو قایم نکنه

رمز گوشیش تادریخ تولد من باشه

به حرفم گوش کنه

برا خوشحالیم تلاش کنه

من همه ی اینارو تو معین دیدم.

شانس من فقط پول نداریم و مامانم اینو داره مثل چکش میزنه تو سر ما. 

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

معین کیه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیییی عزیزم😍😍عشقتون ابدی ♥️

ایشالا پول دارم میشین همه چی به وقتش هنوز سنش خیلی کمه اگه عاشقت باشه مطمن باش خیلی تلاش میکنه برای رفاهت

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

معین کیه

دوسپسرمه.

یساله باهمیم.

مامانم مارو تو فشار گزاشته ک یا عقد کنید با بدبختی زندگی کنید بدون حمایت ماا.

یا کات کنید 

نمیگم پول مهم نیستمهمهولی اخه ی پسر ۲۱ ساله ک ۲ سالم سربازی بودهچی باید داشته باشههه

خودت چن سالته 

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

دوسپسرمه.یساله باهمیم.مامانم مارو تو فشار گزاشته ک یا عقد کنید با بدبختی زندگی کنید بدون حمایت ماا.ی ...

یه ساله نیوفتی تو تله ازدواج باید بیشتر بشناسیش ازدواج الکی نیست و فقط دوست داشتن ملاک نیست ، اگه الان ۲۰ سالت باشه قراره ۸۰ سال دیگه زندگی کنی پس برای ازدواج عجله نکن ، 

خیلی جونه برای پولدار بودن ، هدفش رو مشخص کنه ، تو هم یه مدت صبر کن درامد دار تر بشه مامانت هم ببینه ...

الان دو هفتس سربازیش تموم شده

رفته یجا فروشندگی انبار داری. بار میبره میاره‌

۱۳ _۱۴ تومن حقوقشه‌

حتی با مامانم صحبت کردن

گفته من شهریه نازنینو میدم تو همین دوران دوستیمون اگر میخاید محدودش کنید از دانشگاه

تا الان چ ۱۰۰۰ تومن چه ۳.۴ تومن ک داشته هر چی بوده گزاشته وسط باهم خرج کردیم..

نظر منم همینهه

یه ساله نیوفتی تو تله ازدواج باید بیشتر بشناسیش ازدواج الکی نیست و فقط دوست داشتن ملاک نیست ، اگه ال ...

تو این یکسال 

هر روووز همو دیدیم

بعضی روزا ۴.۵ ساعت کنار هم بودیم‌.

همه ی شرایط اخلاقی هموددیدیم

دوسپسرمه.یساله باهمیم.مامانم مارو تو فشار گزاشته ک یا عقد کنید با بدبختی زندگی کنید بدون حمایت ماا.ی ...

اخه ۲۱ ساله وقت ازدواجشه؟

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بهش فرصت بده خودشو جمع و جور کنه کارشو درست کنه نذار از اول زندگی زیر بار منت خانواده ها بره . هنوز برای ازدواج خیلی وقت دارین بذار جای پاشو محکم کنه با مامانت حرف بزن بگو من تا دو سال دیگه بهش مهلت دادم 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...