2777
2789
عنوان

بچه نیمه اولی هزارو چهارصد دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی بچه ها بازیگوش ترن... ولی ثابت شده نیمه دومیا موفق ترن اکثرا

نه اتفاقا الان دارم مرور میکنم همکلاسی هاشو 

چون همشون تا هفتم با هم بودن اتفاقا نیمه اولیا درسشون بهتر بود و جالبه ششم به هفتم اکثرا نیمه اولیا قبول شدن تیزهوشان 

مهر نیمه دومیه دیگه سال دیگه پیش یک

خب دارم فکر میکنم اگه ۱۷ روز زودتر دنیا اومده بود از مهر باید کوله مینداخت پشتش و میرفت مهد😍😍😍😍 گم میشد پشت کوله اش

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دخترم اردیبهشته نمیفرستم سال اینده میفرستم .

اشکال نداره عزیزم شما شرایط بچه خودتو بهتر میدونی واجب نیست پیش دبستانی از الان بره.

من پسرمو یک سال دورتر فرستادم چون بسیار ریزه میزه بود و رنجور ولی بسیار باهوش بود امسال کلاس اول بود از همه تو کلاس عالی تر بود چند بار هدیه دادن بهش تو مدرسه...

با اینکه یکسال دورتر از بقیه رفته بود.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

منم پسرم اردیبهشت 1400 هست چون سه سال و نیمگی تقریبا زبون باز کرد کم چیزی بلد هست. قصد دارم امسال بفرستم پیش 1 که کمی چیزی یاد بگیره سال های بعد دوستاش مسخره نکنن

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
منم دخترم اردیبهشته نمیفرستم سال اینده میفرستم .اشکال نداره عزیزم شما شرایط بچه خودتو بهتر میدونی وا ...

من الان داره میره مهد، مهر میفرستن پیش یک... برا سربازی مشکلی ایجاد نمیشه؟ فک و فامیل نگفتن چرا دیر فرستادی؟