2777
2789
عنوان

اینبار فکرنکنم برگردم🥲💔

5977 بازدید | 278 پست

دیروز با شوهرم بحثمون بالا گرفت

خونه بابام بودیم

همیشه همینطوره کوتاه ک میام بیشتر روانی میشه دست به کارای عجیب و غریب میزنه 

من ساکت شدم یهو لیوان فرانسوی برداشت کوبید تو سر خودش و سرش کلی خون اومد

هرچقدر خانوادم دستشو بوسیدن میانجی کردن 

اصلا ساکت نمیشد

هرچی از دهنش در اومد گفت

زنگ زد خانوادش گفت ...(من) زده تو سرم بیاید سراغم

شوهر خواهرش اومد ببردش بیمارستان 

شوهرم رفت در حیاط تک تک همسایه ها رو زد تو کوچه شروع کرد آبرو ریزی ک من زدم تو سرش و اینا🥲🥲

ادامه پست بعد ک اذیت نشید🥲💔

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

مادرشوهری که خیلی تعریفشو میکردم 

فکر میکردم فرشته ست 

همیشه احترامشو داشتم ، بهش محبت میکردم ، پنج ساله زیر زمین خونشونم با پسرشون می‌سازم 

قسم های منو که میگفتم به عزای پسرم بشینم اگه من زده باشمش به جان پسرم من نزدمش رو نادیده گرفت و تو کوچه آبروریزی کرد و هرچی از دهنش در اومد بهمون گفت 

برادر شوهرم گفت تو مشکل داری اصلا تو روانی چرا زدی تو سر شوهرت

خلاصه ، پاسگاه اومد و صورت جلسه کرد شوهرم میخواد ازم شکایت کنه ، و به همه میگه من زدمش 

قسم قرآن هم به دروغ خورد ک من زدمش 🥲💔

همیشه همینه ، ۵ ساله زندگی من همینه

پر از دروغ و دو رویی و فحاشی و آزار روحی و روانی 

دوساله دندونام خرابن هرکی میبینه میگه چقدر وحشتناکی 

الآنم لثم آبسع کرده دندونام دارن میریزن 

من چکار کنم؟🥲ی بچه ۳ ساله هم دارم

بچه رو خواست ببره ندادم

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

تنها شاهدم ک من نزدمش مامان و بابامن 

خونه بابامم دعوامون شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ وحشی 

این ب مادر بچشم رحم نمیکنه ابروشو میبره تو رو خدا یجوری بندازش زندان خطرناکه برا همه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وای چ وحشی این ب مادر بچشم رحم نمیکنه ابروشو میبره تو رو خدا یجوری بندازش زندان خطرناکه برا همه

فعلا ک اون شاکیه 

قبل این آبروریزی تصمیم برای طلاق بدون حق و حقوق بود

ولی الان باید هرچقدر داره بهم بده تا طلاق بگیرم

فقط ی نیسان داره باید اونو ازش بگیرم تا بفهمه گوه زیادی نخوره

بسم الله...

خوب پدر و مادرت اونجا تو خونه خودشون 

خوب از خجالتش درمیومدن....پوستشو میکندند...

...دیگه از این کارها نکنه

مثل بچها خود زنی میکنه میندازه گردن کسی دیگه

احساس میکنم همسرت ترسی از پدرو مادرت نداره که انقدر راحت ابروریزی میکنه و دروغ میگه

چرا خانوادت باید دستشو ببوسن؟؟

باید تو دهنش میزدن!

تا نترسه از بزرگترت همینه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من بودم فقط طلاق 😕

آره 

اینبار نمیشه برگردم

یبار دیگه تا مرز طلاق رفتم ، بخاطر بچم برگشتم

اینبار بخاطر بچمم نمیشه برگردم 

فعلا ک اون شاکیه قبل این آبروریزی تصمیم برای طلاق بدون حق و حقوق بودولی الان باید هرچقدر داره بهم بد ...

اره بگیر و برو 

تورو خدا اقدام ب بارداریم نداشته باش این یه روانیه مطلقه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مادرشوهری که خیلی تعریفشو میکردم فکر میکردم فرشته ست همیشه احترامشو داشتم ، بهش محبت میکردم ، پنج سا ...

عزیزم نترس  توی دادگاه از قاضی خواهش کن همه اونایی که‌ شهادت دادن تو زدیش  ازشون بپرسه  در مورد چی حرفتون شد و چی پوشیدن بودی و چه رنگی بود در چه حالتی بودین که استکانو سر همسرت شکوندی یا هردو نشسته بودین یا  ایشون نشسته بود و شما سرپا .یا هردو سرپا. کدوم قسمت خونه بودی استکانو از کجا برداشتی خالی بود یا پر از آشپزخونه آوردی یا دم دست بود یا یه قسمتی از خونه بوده برداشتنی... حرفا که باهم نخونه لو میرن و شما شکایت اعاده حیثیت کن کوتاهم نیا