از برنامه روزانه اتون بگید من این روزا که شش باید سرکار باشیم فقط سرکار خواب آلودم میرم خونه چند ساعت من و همسرم میخوابیم شبم دیر میخوابیم کلا نظم زندگیم بهم خورده از ۵ بیدار میشم.دیروز نیرو کمکی آوردم برای تمیز کاری و خودمم پا به پاش تمیز کردم آخر شبم از درد مسکن خوردم خوابیدم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه روز تحمل کن عصر نخواب شب ساعت ۹ ۱۰ بخواب، یا اینکه خواب عصرتو به یک ساعت یک ساعت و نیم برسون شب دیگه نهایت ۱۱ خواب باش
چون تا اخر تابستون داستان همینه دیگه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تنها راه تنظیم خواب شبتون هست. هرجوری هست زودتر بخواب و بعدازظهر هم تلاش کن نخوابی. دیگه ۱۰ خواب باش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من پنج پامیشم چاشت بچه ها میذارم و صبحانه شش راه میفتیم بچه ها مهد خودم یک ربع ب هفت سرکار باید باشمتا دو باز بچه ها برمیدارم خونه ناهار گرم میکنیم شوهرم میاد میخوریم یک چرت کوتاه میزنیم یک ساعته شام میذارم با بچه ها کار میکنم شب تا قبل۱۱ میخابیم