2777
2789

دخترم از پسر عمه و شوهر عمه ی شوهرم می‌ترسه جوری که اسمشون میاد گریه می‌کنه 

چون قبلاً بهش چپ چپ نگاه کردن و با شوخیهای بیمزشون باعث ترسش شدن 

دیروز تو یه جمعی بودیم عمه شوهرم گفت نیستید و فلان 

منم گفتم که دخترم اینجوری می‌کنه 

چنان قشقرقی بپا کرد انکار بهش فوش دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن اگه شعور داشت به طفل معصوم میگفت عمو من شوخی کردم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خوب کاری کردی بزار بدونه

لازم شد بگو اون بخش از برنامه ی زندگی پس از زندگی رو ببینه

ک یه آقایی توی این دنیا بچه ها رو با چاقو ترسونده بود

و چه مجازات وحشتناکی توی برزخ کشیده بود...

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
ولش کن اگه شعور داشت به طفل معصوم میگفت عمو من شوخی کردم

چند ماه پیش رفتیم خونه شون شوهرش یه جوری به دخترم چپ چپ نگاه میکرد که مادر شوهرم اعتراض کرد 

اون موقع متوجه نبودم ولی بعدش که دقت کردم دیدم آره 

بهش گفتم دخترم از شوهرت و پسرت می‌ترسه

خب بنده خدا خیلی زیادی مستقیم گفتی ...باید میگفتی اتفاقا بهش گفتم دخترم خودش نیومد (این یعنی دوست نداشته بیاد حالا طرف خودش میگیره مطلب رو)

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

چند ماه پیش رفتیم خونه شون شوهرش یه جوری به دخترم چپ چپ نگاه میکرد که مادر شوهرم اعتراض کرد اون موقع ...

شاید شوخی میکرده اخه پدر کشتگی که نداره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

والا اصلا فک نمی‌کردم ناراحت بشه چون یه همچین حرفی به خودم بگن ناراحت نمیشم

یادت باشه ادم با ادم فرق داره .

رک گویی چیز خوبی نیست 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

چند ماه پیش رفتیم خونه شون شوهرش یه جوری به دخترم چپ چپ نگاه میکرد که مادر شوهرم اعتراض کرد اون موقع ...

بهترین کارو کردی تا جایی هم که میتونی ارتباطتو کم کن روح و روان دخترت از همه چیز و همه کس مهم تره نذار اذیت شه 

منم این مورد برام پیش اومده بچه ام دو سه ساله بود از یکی از اقوام مرد می‌ترسید منم غیر مستقیم به طرف حالی کردم فهمیدم خواستی از بچه ام زهر چشم بگیری ...غیر مستقیم گفتم طرف قرمز شد دیگه هم تکرار نشد 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

آره شوخی میکرد ولی بچه که نمیدونه شوخیه از اون موقع ترسیده دیگه خونه اونا نمیره

فکر کنم زیادی حساسی احتمالا فرم اون این مدلیه و فکر میکنی دعوا راه انداخته