2777
2789

اینو شعار نمیدم بچم ۱۸هفتگی مرد ونتونستم کاری کنم دلم  خونه داغون شدم در یک کلمه 

اگر بدترین شرایط قرار بگیرم نفس بچمو نمیگیرم هرگز 

حس خیلی بدیه قلب ادمو بکشن بیرون  بیارن بذارن جلو ادم‌ من بمیرم سر زایمان ولی بچم بمونه کنار پدرش دیگه حاضر نیستم از دست بدم...

اینو دلی گفتم نه کسی سرزنش میکنم ن قصدی دارم فقط دلم گرفته همین هرکس مختاره که چکارکنه تو زندگیش دوستان کسی ناراحت نشه از حرفم من ی مادر داغدارم بعد سالها این بچه رو خدا بهم داده بود

فکر میکنم که منظورت من باشم عزیزم 

با این حال هر کسی شرایط زندگیشو بهتر می‌دونه

نمیگم کارم درست بوده یا غلط ولی من راه دیگه ای نداشتم

هیچکس نمیتونه از بچه خودش بگذره منم اینو میفهمم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حق داری

ولی خدا میخواسته تو به این درک و شعور برسی

ماها اجازه نداریم برای نفس دیگه تصمیم بگیریم

حتی بچمون

اون خدایی که میده خودش میدونه کی بده کی نده

پس هرکی گفت چرا بچتو ننداختی بسپاریدش بخدا

ما اصلا یادمون رفته واسه چی اومدیم تو این دنیا

واسه امتحان و سختی

پس دارید از چی فرار میکنید

با سقط اون بی گناه فقط بار خودتو سنگین میکنید

وگرنه چه هردو پدر مادر باشن چه نباشن اون بچه سختی میکشه و امتحان میبینه

پیامبر هم پدر و مادرش نبودن

حضرت یدسف هم از پدرش دور بود

حضرت نوح بالاسر بچش بود

اما چرا دوتای اولی پیامبر شدن

و بچه حضرت نوح که خودش پیامبر اون طوری دراومد؟

پس لزوما وجود هردو والد ضامن درستی و خوشبختی بچه نیست

چه بسا بچه هایی که تو دورو برمون میبینیم و میگیم مگه اینا خانواده ندارن اینطورین

اتفاقا دارن 

و چه بسا بچه های تک سرپرست یا حتی بچه های بهزیستی که از همه لحاظ از اونا بهترن

دلم برات گرفت مادرشدن ودل کندن سخته اخه

یه شب نشده بخوابم و خواب بچه نبینم خب برای منم سخته روح و روانم بهم ریخته 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

توی تاپیک اخره اون استارتر کامنت گذاشتم و  به جواب سوالام نرسیدم

با این حال دعا میکنم این قبیل تاپیکا دروغ باشه

با صحبتات قلبم درد گرفت استارتر. خودم تجربه ی چند سقط رو داشتم . انشالله به زودی خدا یه هدیه ی صالح و سالم و زیبا نصیبت میکنه خواهرم ❤❤

عزیزم حق داریولی خدا میخواسته تو به این درک و شعور برسیماها اجازه نداریم برای نفس دیگه تصمیم بگیریمح ...

من همسرسابقم ی اشغال ب تمام معنا بود ی بچه با جنین اهدایی حامله شدم که پوچ شد

ولی اگ بچه میموند یا میساختم 

یا میرفتم با بچه ای که حتی از خون خودم نبود

توی تاپیک اخره اون استارتر کامنت گذاشتم و به جواب سوالام نرسیدمبا این حال دعا میکنم این قبیل تاپیکا ...

مرسی گلم

نی نی داری الان؟

ممنون بابت درکت

برام دعا کن هنوزم گریه میکنم بعد ۵۰ روز 

بادست خودم از سرد خونه گرفتمش..

امیدوارم خدا یه نی‌‌نی ناز بهت ببخشه