2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دورت بگردم خوبی ؟ عذر میخوام مزاحم شدم‌ تو یه تاپیک دیدم شما مبارکتون باشه پیکر تراشی کردین من فقط لیپو ران کردم سه روزه خونابه میاد ولی هنوزم دست میزنم به پام صدای آب میاد زیرش یکم هم پوستم انگار شل شده. دکترم گف لیفت نمیخواد. میخواستم بدونم شما شل نشد پوستتون ؟قسمت ران جواب داد بهتون؟ خیلی نگرانم

سلام دورت بگردم خوبی ؟ عذر میخوام مزاحم شدم‌ تو یه تاپیک دیدم شما مبارکتون باشه پیکر تراشی کردین من ...

سلام گلم خواهش میکنم عزیزم. مبارکه گلم.

من لیپو ران نکردم.

ولی عادیه وقتی دست میزنی صدای آب میده.

من ماساژ میدادم خونابه خارج میشد .عادیه شل بودنش چون چربی اون قسمتو تخلیه کردن فعلا یه مدت طول میکشه پوست ب اعضا ران بچسبه و شله فعلا.

ب مرور ک ورم و خونابه کم شد.شلی هم از بین میره و سفت میشه نگران نباشید.

سلام گلم خواهش میکنم عزیزم. مبارکه گلم. من لیپو ران نکردم.ولی عادیه وقتی دست میزنی صدای آب میده.من م ...

عزیزدلم چقد شما خوبید همین الان داشتم غصه میخوردم یهو پیامتون رو دیدم دلم روشن شد خدا روشنایی بده به زندگیتون

والا از روز دوم گن پوشیدم کم کم ماساژ دادم پیاده روی سبک کردم یهو دیروز و امروز اینطور باد کرده ورم کرده. دکتر نگف ماساژ بده خودم میدم . ماساژ ندم چی میشه ؟

عزیزدلم چقد شما خوبید همین الان داشتم غصه میخوردم یهو پیامتون رو دیدم دلم روشن شد خدا روشنایی بده به ...

فدات خوبی از خودتونه 😘ماساژ بدید خونابه ها تخلیه میشن.

ولی اگه دکتر گفته ماساژ ندید پس انجام ندید.

شاید چربی کم بوده و نیاز ب ماساژ نیس.ورم و کبودی تا یه ماه عادیه نگران نباشید.

تا دوهفته یکم سخته ولی بعدش لذت بخشه وقتی خودتو تو اینه میبینی

عزیزدلم چقد شما خوبید همین الان داشتم غصه میخوردم یهو پیامتون رو دیدم دلم روشن شد خدا روشنایی بده به ...

هرچیی دکتر گفتن انجام بدید

اگه پیاده روی طولانی رو هم منع کرده انجام ندید.

فدات خوبی از خودتونه 😘ماساژ بدید خونابه ها تخلیه میشن.ولی اگه دکتر گفته ماساژ ندید پس انجام ندید.شا ...

نه اتفاقا چربی های رانم خیلی زیاد بود ولی حرفی از ماساژ نزد حالا من خودم انجام میدم لطفا میشه بگید روزی چن بار و چن دقیقه؟ ببخشید 

نه اتفاقا چربی های رانم خیلی زیاد بود ولی حرفی از ماساژ نزد حالا من خودم انجام میدم لطفا میشه بگید ر ...

از دکتر بپرسین بگید ماساژ بدم یا نه. 

من روزی دوسه بار انجام میدادم چون درد داشت در حد دو سه دیقه تحمل میکردم.باید یکی برات انجام بده محکم ک هرچی آب هس بیاد بیرون