2777
2789
عنوان

زایمان و فشار رحمی

98 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان من بالاخره زایمان کردم ترس و استرس لعنتی تموم شد فشار رحمی که اکثرا میگن وحشتناکه برام شده بود کابوس ولی فکر کنم تو بی حسی برام انجام دادن چیزی متوجه نشدم .. 

عمل خداروشکر خوب بود فردای عمل درد داشتم ولی با شیاف و قرص کنترل شد تا الان که 6 روز میگذره ، کسایی که آگهی و اطلاعاتشون راجب سزارین زیاده بگن چرا بعضی هارو تو بیحسی فشار میدن بعضی هارو بعد بی حسی 🥹 من آنقدر استرس داشتم قبل عمل مردم و زنده شدم

خدا بگم چیکارشون کنه

زایمان دومم و گذاشتن بی حسی ک رفت لای دردای خودم فشارم دادن

اما زایمان اولم نفهمیدم 

اینبار و خدا بخیر کنه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تعداد ماساژ بستگی داره

یکی دوتا لازم باشه، تو همون بی‌حسی انجام میدن

ولی گاهی تا چند ساعت بعد عمل برای کنترل خونریزی باید ماساژ بدن، که دیکه اثر بی‌حسی رفته و دردش زیاده 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.