2777
2789
عنوان

الان از چی ناراحتین

2031 بازدید | 137 پست

من خیلی ناراحتم و نمیشه تو جمع نشون بدم

خونه مامانم دعوتیم و خواهرم اینا هم هستن سرسفره من غذاروکشیدم و کاملا تصادفی اول برای شوهرخواهرم کشیدم شوهرم پیام داده فحش داده ک چرا اول برا اون ریختی پیش من نخوابید و رفته تو حیاط خوابیده 

چقد من بدبختم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

حتی حوصله توضیح دادنم ندارم چون منتظر بهانست مرتیکه روان پریش عقده ای

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچی ناراحت نیستم

این دیگ چقدر بچس. بگو دفعه دیگ اول واسه شما میشکم نینی کوچولو

اه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چقدر حسود. من از دست خودم ناراحتم که چرا اعصابم انقدر ضعیفه چرا نمیتونم صبور باشم چرا آدما نمیتونن خودشونو جای من بذارن تا بفهمن چقدر درد میکشم لااقل کار به کارم نداشته باشن. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

حتی حوصله توضیح دادنم ندارم چون منتظر بهانست مرتیکه روان پریش عقده ای

خله

سگ محلش کن خودش میاد

بزار بره تو حیاط بکپه

والا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وااااا

میگه آدم ظرف شوهرش خالیه باید برا اون بکشه 

زندگی با مردای بددل خیلی سخته......

واقعا اصلا به ذهنم خطور نکرد مامانم گفت بکش غذارو خودش داشت یه چیزی میاورد سرسفره

از اینکه دیروز خواهرشوهزم تو یه بحث سرم داد کشید

من چیزی نگفتم 

چون اگر چیزی میگفتم خودش و شوهرم باهم درگیر میشدن

اما ناراحتم که چیزی نگفتم

و ناراحتم از اینکه چرا باید به خودش اجازه بده اینطور با من رفتار کنه 

خانواده من یکبار همچین برخوردی یا همسر من نداشتن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

همکلاسیه برادرم فوت شده طفلک فقط 17 سالش بود.. اصلا از صبحه حالم گرفته خوابم نمی‌بره حالت تهوع دارم نمیدونم چمه منم دلم میخواد بمیرم بخاطرش خیلی ناراحتم 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن