2777
2789

کلافم کرده چکارش کنم 

هر شب تا این موقع بیداره و روز هم تا ساعت ۱۱ میخوابه 

هر کار میکنم خوابش درست نمی‌شه 

تازه اگه این ساعت هم من برقو خاموش نکنم تا هر وقت برق روشن باشه و من بیدار باشم اونم بیداره 

بابا خب شاید من کار داشته باشم بخام کتابی چیزی بخونم یکم واس خودم باشم 

خیلی خسته ام خیلی ...💔💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ۵ ساله ی من هم دقیقا همینجوره و پسر ۶ ماهمم بهش اضافه شده علاوه براینکه مدام گریه هم میکنه همین امروز وقت مشاور گرفتم از بس اعصابم داغونه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دختر منم همینه الان گذاشتمش رو پام ببینم میخابه البته من خونه خودمون نیستم دوماهه کلا همه چیز بچم به ...

چن سالشه دخترت ؟ دختر من از ۱ سالگی اینطوریه بخدا هر شب همین موقع میخوابه خسته شدم از خواب افتادم 

هم من و هم خودش

عزیزم اول باید در ساعت مناسب بچه رو ببری بخوابونی و بعد زمان اختصاصی برای خودت داشته باشی 

بچه دو ساله که خودش نمیره بخوابه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

خیلی زود خسته شدی مامانی 

بچه تا خوابش بیفته رو روال چندین سال طول میکشه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چن سالشه دخترت ؟ دختر من از ۱ سالگی اینطوریه بخدا هر شب همین موقع میخوابه خسته شدم از خواب افتادم هم ...

دختر من 2سال و 4ماهه اینم شبا دیر میخابید ن تا این حد روزا هم تا ظهر خواب بود عصر هم میخابید الان چون خونه خودم نیستم و دورش شلوغه صبح ده یازده بیدار میشه نهایتش 6.7غروب دیگه همش گربه برای خواب تا 9میخابه بعدم اخرشب اینجوری منو اسیر میکنه

عزیزم اول باید در ساعت مناسب بچه رو ببری بخوابونی و بعد زمان اختصاصی برای خودت داشته باشی بچه دو سال ...

پس باید چیکار کنم 

آخه من آخر شب کارامو انجام میدم 

مثل شستن ظرفا تمیز کردن آشپز خونه و خونه ای ک دخترم ترکوندتش