2777
2789

میگم خبر نداره یعنی اینکه همیشه جلوش موهامو بستم و هیچوقت جلوش موهامو باز نکردم طوری که کلا کف سرم پیدا نشه و پودر تاپیک میزنم که کف سرمو بپوشونه 

الان دیگه خیلی خیلی بد شده موهام بیش از حد میریزه 

و میخوام به شوهرم حقیقتو بگم 

حقیقتا از واکنشش میترسم حتی به اینجاهم فکر کردم اگر نمیخوادتم طلاقم بده 

فقط موندم چجوری بهش بگم هر روز میگم‌ بهش بگم بعد میگم گناه داره خودش هزارتا درگیری داره اینم اضاف کنم موندم چیکار کنم 

طلاق بخاطر ریزش مو؟  ینی انقد زندگیتون به چُس بنده؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه لزومی داره جار بزنی؟؟؟ واقعا اول به نظرم روانت و اعتماد به نفست رو درمان کن. وقتی که اون براش یک موضوعی تاحالا مطرح نبوده تو میخوای خودت تخم لق توی دهنش بندازی از قبل حق طلاقم تو دلت بهش دادی.واقعا خدا شفات بده. برو دکتر ولی من خودم ازاین روش فوق العاده جواب گرفتم  الان دستورشو میگم بهت

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

حس نمیکنی داری زیاده روی میکنی؟؟

اون همسرته اگه بخاطر این موضوع مسخره بخواد جدا بشه بهتر که بره هر چند که اصلا لین واکنشارو نشون نمیده😐

دختر عموم هم مشکل ریزش مو ارثی داشت

رفت دکتر چندتا آمپول زد تو سرش همه موهاش دوباره رشد کردن

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

فقط بهش بگو یه مو اونقد مسئله بزرگی نیست که بخوای به طلاق هم حتی فکر کنی بهش میگی باهم میرید دنیال د ...

شوهرم هنوز خبر نداره

میگم میترسم بهش موهامو نشون بدم دیگه تو ذوقش بخورم