2777
2789
عنوان

بیاید برای حاجتتون ایه الکرسی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست
خیلی خیلی ممنونهمچنین عزیزم انشالله هرچی دعا واسه دیگران میکنید ده برابرش به خودتون برگرده🙏🏻🙏🏻

الهی امین خدا ازت راضی باشه 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
الهی امین الهی عاقبت بخیر و شاد و حاجت روا و خوشبخت و پر روزی و برکت بشی الهی هررر مشکلی داری ختم ب ...

مرسی از دل مهربونت همچنین برای خودت، الهی همیشه دلت شاد، مسیرت روشن، و زندگیت پر از آرامش و عشق باشه

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییی حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد بشی الهیییی خدا خودش خواهر و مادرتو شفا بده و سلامتی کاملو به ...

ممنون عزیزدلم الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده و همیشه تن خودت و عزیزات سالم باشه و دلتون خوش 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه