2777
2789
عنوان

بیاید برای حاجتتون ایه الکرسی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست
ممکنه به نیت بیدار شدن مریم از کما بخونی؟

ان شالله الله خودش شفا بده و رحم کنه به خودش و خونوادش 

الله دلتونو شاد کنه و همه چی خوب بشه 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان دعام کنین طوریم نباشه، چند روزه سرگیجه دارم، لطفا دعام کنین هیچ مشکلی نباشه

الهییییان شالله طوریت نیست و سالمی 

الهییی حاجت روا و دلشاد و سلامت و با ابرو و سربلند باشی 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
الهییییان شالله طوریت نیست و سالمی الهییی حاجت روا و دلشاد و سلامت و با ابرو و سربلند باشی

ممنونم گلم، انشالله حاجت روا بشی، من به دعای نی نی سایتیها شدید اعتقاد دارم، تشکر از دوستانی که دعام کردن 😍😍😍

ان شالله الله خودش شفا بده و رحم کنه به خودش و خونوادش الله دلتونو شاد کنه و همه چی خوب بشه

جوونه.تازه عروسه  ممنونم ازت.خدا بهتون سلامتی و دل خوش بده.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
آمین یا رب العالمین.اللهم اشف کل مریض.اللهم عجل لولیک الفرج

الهی الله حاجت روا و عاقبت بخیر و حاجت رواشی الهی دلت شاد و ابرومند و سربلند بشی 

با مهرداد ازدواج کنم و خوشبخت بشیم

ان شالله خیر درش باشه و عاقبت بخیر و دلشاد و سربلند و ابرومند باشید 

برای سلامتی پدر و خوب شدن مادرم لطفا ی صلوات بفرستین

الهیییی پدر و مادرت رو خدا حفظ کنه و سالم و سرحال سایشون مستدام باشه 

الهی خودتونم عاقبت بخیر و سرحال و دلشاد و حاجت رواشی. 

الله مادرتو شفا بده و زندگیتون سرشار از عشق و محبت و علاقه بشه 

مهر برم دانشگاه

الهیی خیرت درین باشه و حاجت رواشی

الهی عاقبت بخیر و خوشیخت و دلشاد و تن سالم بشی 

برای منم دعا کنید عزیزممنم صلوات میفرستم براتون

الهی عاقبت بخیر و دلشاد و حاجت رواشی 

الهی هرچی میخوای براورده به خیر بشه 

الیه هررر مشکلی داری ختم بخیر بشه 

سلام عزیزان برا امضا منم دعا کنید. لطفا خواهر جوونم هم سرطان سینه داره ازتون حواهش میکنم دعاش کنید

الهیییی حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد بشی 

الهیییی خدا خودش خواهر و مادرتو شفا بده و سلامتی کاملو به دست بیارن 

الهی زندگیت پراز برکت و عشق و محبت و سلامتی و ابرو بشه 

برام دعا کنید به هدفم برسم و آینده ام خوب بشه برای سلامتی من و خانوادم دعا کنید رزق و روزیمون زیاد ب ...

الهی امین 

الهی عاقبت بخیر و شاد و حاجت روا و خوشبخت و پر روزی و برکت بشی 

الهی هررر  مشکلی داری ختم بخیر بشه و زندگیتون خوب و عالی باشه 

میشه دعا کنین مادرم خوب شه؟ممنون واسه همتون حتما دعا میکنم

الله مادرتو شفا بده و دلت رو شاد کنه 

الهییی هر چی میخوای براورده به خیر بشه 

الله حاجت روا و عاقبت بخیر و ابرومند و دلشادت کنه 

الله مادرتو شفا بده و دلت رو شاد کنه الهییی هر چی میخوای براورده به خیر بشه الله حاجت روا و عاقبت بخ ...

خیلی خیلی ممنون

همچنین عزیزم انشالله هرچی دعا واسه دیگران میکنید ده برابرش به خودتون برگرده🙏🏻🙏🏻

میشه اگر امضامو خوندید واسه سلامتی و خوب شدن مادرم یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم. ایشالا از خدا هرچی میخواید بهتون بده