2777
2789
۱۶درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چه انگشتری خریدی که ۱۶ درصد اجرت گرفته؟ مالیات هم که میگی چندساله حذف شده و هیچ ...

چرا فکر میکنین ۱۶ درصد خیلی زیاده 🙄خب ۷ درصد سود فروشنده بوده  ۹درصد هم اجرت ساختش

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام بفروشم ماشین بخرم منتهی خیلی اومده پایین طلای که پانصد و خورده ای میکرد الان چهارصد میشه م ...

ماشین میخاین بخرین که زیرپاتون باشه یامیخاین سرمایه گذاری کنین؟؟؟جنبه مصرفی داره یا سرمایه گذاری؟

سعی کنین نونخرین که خیلی سوداجرت میگیرن.مستعمل درحدنوبخرین که فقط سودطلاروپرداخت کنین نه اجرتش رو

نمیدونم مستعمل در حد نو کجا میفروشن... همیشه طلاهامو نو میخرم دنیایی پول اجرت مالیات میدم😵‍💫 شما از کجا میخرین طلا این مدلی؟ 

چرا فکر میکنین ۱۶ درصد خیلی زیاده 🙄خب ۷ درصد سود فروشنده بوده ۹درصد هم اجرت ساختش

انگشترم تک نگین بود... هر جا رفتم اجرت مالیات این مدل انگشتر خیلی بود... نمیدونم شاید به قول دوستمون خرید کردن بلد نیستم سرمو کلاه گذاشته😂

نمیدونم مستعمل در حد نو کجا میفروشن... همیشه طلاهامو نو میخرم دنیایی پول اجرت مالیات میدم😵‍💫 شما ا ...

من ازطریق تلگرام کانال معتبر،کارتهران میخرم با۷درصدارسال میکنن برام هزینه پستشم ۱۰۰تومنه