2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا گرمی چند بود که نیم ست خریدن بیست میلیون؟ اینجور نیم ستی که فوتش کنی باد میبرش... اگه طلا گرمی ش ...

گرمی شیش و شیصد 

گوشواره و پلاک بود بدون زنجیر نما داشت ولی ظزیف و قشنگ بود 

خودمم براش پلاک پروانه خیلی دخترونه گرفتم ۶ ملیون سوت بود حتی یه گرم هم نشد

😍خدایا شکرت 😍
طلا گرمی ده میلیون نیست ولی اجرت مالیات چی؟ انگشترم دقیقا دو گرمو چهارصد سوته...۱۶درصد مالیاتش شد دق ...

۱۶درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چه انگشتری خریدی که ۱۶ درصد اجرت گرفته؟ مالیات هم که میگی چندساله حذف شده و هیچ طلافروشی حق نداره بگیره از مشتری 

الان انگشترای ترند و جدید و پرکار مثل ورساچه نهایت ۱۰ درصده که اونارو هم کمتر کسی میخره همه دست دوم در حد ۵ درصد میخرن 

۱۶درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چه انگشتری خریدی که ۱۶ درصد اجرت گرفته؟ مالیات هم که میگی چندساله حذف شده و هیچ ...

عزیزم دروغ که ندارم بگم... ادمو مجبور میکنین فاکتور بزاره 😐 انگشتر تک نگین بود 

۱۶درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چه انگشتری خریدی که ۱۶ درصد اجرت گرفته؟ مالیات هم که میگی چندساله حذف شده و هیچ ...

دست دوم اشغال رومیدن به ۵ونیم درصد.من همیشه مستعمل تمیزمیخرم با۷درصد

عزیزم دروغ که ندارم بگم... ادمو مجبور میکنین فاکتور بزاره 😐 انگشتر تک نگین بود

سعی کنین نونخرین که خیلی سوداجرت میگیرن.مستعمل درحدنوبخرین که فقط سودطلاروپرداخت کنین نه اجرتش رو

چیز خیلی سبک بر ندار میای دست بزنی از هم میپاشه. نیم ست ۶ گرمی اصلا هیچی نمیشه که، مث کاغذ میشه هیچ جا نمیتونی استفاده کنی از ترس از هم باز شدنش. به نظرم اگه تو فکر النگو و اینایی طلای دست دوم بردار که اجرت ندی اما حواست باشه چیزی که طراحی اش خیلی شیار داره برنداری در اون صورت ممکنه وزن جرمی که تو شیارها مونده قابل توجه باشه.