2777
2789

بچه ها من چند ماهه پیش با یه پسره آشنا شدم وقتی بار اول دیدمش دیدم از من کوچیک تره خیلی رفتارش بچه گانس زدم بلاکش کردم همه چیو تموم کردم با خط های مختلف انقدررررررر زنگ زد من مجبور میشدم جواب بدم یه بار بهش گفتم مم نمیتونم تو رابطه باشم هنوز تو فاز رابطه قبلیمم نمیتونم با کسی وارد رابطه بشم این شبش شیر گازو باز کرده بود خودکشی کرده بود صبحش ننه باباش زنگ زدن همش تقصیر توعه دنبالیتم فلان اونجا قضیه تموم شد تا دوباره سرو کلش پیدا شد زنگ زنگ مزاحمت من جواب نمیدادم تا دیشب دوباره گفت خودمو میکشم مجبور شدم جواب بدم تا ۶صبح مغز منو خورد واقعا روانی هیچ ملاکی که میخوام نداره واقعا دیونس دوباره تا امروز از صبح بسته به زنگ جواب دادم میگه میام جلو خونتون دادو بیداد فلان بچه ها دارم میمیرم چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم واقعا دیونس میترسم کاری کنه بیفته گردن من یا بیاد جلو خونمون خدایی نکرده تورو خدا راه حل عاقلانه بدین

تمام وجودم غمه خدایا بگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد ازین مارمولک‌های کم سن بدم میاد احمق و دلقک عقلشون تو کونشونه ....محل نده بگو هر غلطی میخوای بکن ...بگو خودتو بکش برام مهم نیست 

اگ میتونی به خانوادت بگو این مزاحمم میشه ...وقتی زنگ میزنه ازش به عنوان مزاحم تلفنی شکایت کن بهش زنگ نزن و مسیج نده

زنگ بزن پدر مادرش بگو این بچه روانیتون رو جمع کنین ازش شکایت میکنم ، اصلا باهاش حرف نزن وارد هیچ فازی نشو چون اینا جوری ادمو بازی میدن که رهایی ازشون غیرممکن میشه ، اینا رو با مراجع قانونی درمیان بزار فردا گیر نیفتی ، قشنگ روانیه 

زنگ بزن پدر مادرش بگو این بچه روانیتون رو جمع کنین ازش شکایت میکنم ، اصلا باهاش حرف نزن وارد هیچ فاز ...

ندارم شمارشونو دارم میمیرم دق مرگم کرده واقعا روانی کارت قرمزیه

اینقد ازین مارمولک‌های کم سن بدم میاد احمق و دلقک عقلشون تو کونشونه ....محل نده بگو هر غلطی میخوای ب ...

مگه زوره واقعا نمیخوام هیچ یکی از ملاکمو نداره بعد واقعا دیونس افتادن گیر یه آدم نفهم چیکار کنم خیلی ابرو دارم

وای با خوندنش خیلی حالم بد شد...نمیتونی به خانوادش مادرش بگی؟فقط اونا میتونن کاری کنن.خانواده خودتم ...

فکر کن من دارم چی میکشم باید بیمارستان بستری بشه انقدر که دیونس

ندارم شمارشونو دارم میمیرم دق مرگم کرده واقعا روانی کارت قرمزیه

بالاخره همین پیام و چت ها بعدا اگه این روانی یه غلطی کنه پات گیر میشه، ببین اگه به پلیسی چیزی بگی خانوادش رو پیدا میکنن و کار رو خاتمه میدن، بعدم حداقل مدرک داری که بگی اون مزاحم بوده و تو کاری باهاش نداشتی ، به یه بزرگتر بگو که کمک کنه حل بشه 

بالاخره همین پیام و چت ها بعدا اگه این روانی یه غلطی کنه پات گیر میشه، ببین اگه به پلیسی چیزی بگی خا ...

نمیتونم به کسی بگم خانواده فوق العاده سخت گیری دارم