بچه ها من چند ماهه پیش با یه پسره آشنا شدم وقتی بار اول دیدمش دیدم از من کوچیک تره خیلی رفتارش بچه گانس زدم بلاکش کردم همه چیو تموم کردم با خط های مختلف انقدررررررر زنگ زد من مجبور میشدم جواب بدم یه بار بهش گفتم مم نمیتونم تو رابطه باشم هنوز تو فاز رابطه قبلیمم نمیتونم با کسی وارد رابطه بشم این شبش شیر گازو باز کرده بود خودکشی کرده بود صبحش ننه باباش زنگ زدن همش تقصیر توعه دنبالیتم فلان اونجا قضیه تموم شد تا دوباره سرو کلش پیدا شد زنگ زنگ مزاحمت من جواب نمیدادم تا دیشب دوباره گفت خودمو میکشم مجبور شدم جواب بدم تا ۶صبح مغز منو خورد واقعا روانی هیچ ملاکی که میخوام نداره واقعا دیونس دوباره تا امروز از صبح بسته به زنگ جواب دادم میگه میام جلو خونتون دادو بیداد فلان بچه ها دارم میمیرم چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم واقعا دیونس میترسم کاری کنه بیفته گردن من یا بیاد جلو خونمون خدایی نکرده تورو خدا راه حل عاقلانه بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زنگ بزن پدر مادرش بگو این بچه روانیتون رو جمع کنین ازش شکایت میکنم ، اصلا باهاش حرف نزن وارد هیچ فازی نشو چون اینا جوری ادمو بازی میدن که رهایی ازشون غیرممکن میشه ، اینا رو با مراجع قانونی درمیان بزار فردا گیر نیفتی ، قشنگ روانیه
وای با خوندنش خیلی حالم بد شد...نمیتونی به خانوادش مادرش بگی؟فقط اونا میتونن کاری کنن.خانواده خودتم اعتماد داره در جریان بزار دوستی اشنایی..تا بدونن مواظبت باشن
بالاخره همین پیام و چت ها بعدا اگه این روانی یه غلطی کنه پات گیر میشه، ببین اگه به پلیسی چیزی بگی خانوادش رو پیدا میکنن و کار رو خاتمه میدن، بعدم حداقل مدرک داری که بگی اون مزاحم بوده و تو کاری باهاش نداشتی ، به یه بزرگتر بگو که کمک کنه حل بشه