2777
2789
عنوان

میدونی دختر زرنگ کیه بیا بهت بگم

225 بازدید | 13 پست

دختریه که رابطه‌‌ی بلاتکلیف رو ترک میکنه حتی اگر با تمام قلبش اون مرد رو دوست داشته باشه، رابطه‌ی بلاتکلیف محکوم به بدبختیه، هیج دختر عاقلی نباید قبول کنه توی این ارتباطها بمونه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

درباره زندگی شخصیش چی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگی اگه به اینه همون بهتر ترک نکنه

بآور کن تهش هیشکی نمیگه کو عاشقی میگن بلانسبت خری

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
وقتی بخوای نمونی و به زور بخوان برگردوننت چی💔

برنگرد، زور هیشکی بالاتر از اول خدا و بعد خودت نییییست

دخترای نسل جدید بعضیاشون احساس میکنم کودنن توروابطتشون بنظر شماهم اینطوره یسریشون بشدت زرنگ یسریشون ...

آره دقیقا دو دسته، یه دسته پسرارو جدی نمیگیرن و بهترینارو پیدا میکنن یه دسته برای یه میمون بدبخت میشن

برنگرد، زور هیشکی بالاتر از اول خدا و بعد خودت نییییست

زن بابام نشسته زیر پای بابام که برگردونش بچمو بهونه کرده از عمد هم توهین میکنه بهم بی شرف

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

زن بابام نشسته زیر پای بابام که برگردونش بچمو بهونه کرده از عمد هم توهین میکنه بهم بی شرف

بابات رو بکش سمت خودت، برو سرکار، بجنگ اگه زندگی که داشتی رو نمیخوای، خدا لعنتش کنه 

بابات رو بکش سمت خودت، برو سرکار، بجنگ اگه زندگی که داشتی رو نمیخوای، خدا لعنتش کنه

آمین

حالا خوبه خودش ی بار جدا شده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148