2777
2789
عنوان

با شوهرم دعود کردم واقعا چرا

1598 بازدید | 57 پست

واقعا چرا زحمت ما زن های خانه دارهیچ ب چشم نمیاد در حالی ک ما انقدر زحمت کش هستیم و بیکاری نداریم هر روز خونش تمیز و غذاش اماده بچشو دنیا اوردم و تو شهر غریب دارم بزرگش میکنم اما همش میگه بلد نیستی در حالی ک هیچ کدام از اعضا خانوادش خانه داری بلد نیستن همیشه خونشون بو عن میده غذا هاشون مزه بد 

خواهرش بچه هاشو داده مادرش بزرگ کنه خودش و شوهرش تنها یک شهر دیگه هستن ۳۰ و خورده ای سنشه میگن بلد نیست بعد من با این سن بچه بزرگ میکنم و همه چیزش فراهمه چرا اصلا منو نمیبینه 

امروز داشتم گریه میکردم دید منو فقط خندید بهم .... امشب تو بحث بهش گفتم خواهرت خوبه ک از دخترش خبر نداره این و اون بزرگش میکنن گفت الان میزنمت و هزار بد و بیراه خواهرم خونمه بحثمونو دید اخه دیگه باید چیکار کنم اگر بچم نبود میرفتم خونه اقام اینا ببینم کی جمعش میکنه

چرا انقدر عصبانی هستی

صرفا بخاطر یه خنده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچوقت اسم خانواده شوهرتو نیار

مردی ک اینهمه زحمت هایی ک براش میکشی رو نمیبینه، قطعا نمیاد طرف حق رو بگیره و الکی از خانوادش طرف‌داری میکنه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اسی منم  امروز بچمو زدم .بعد شوهرم برداشت ب مامانم گفت ب مامانس گفت  دعوامون شده .اعصابه خیلی داغونه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چرا انقدر عصبانی هستیصرفا بخاطر یه خنده؟

الان برداشت شما عصبانی بودن ایشونه؟

شوهر ایشون به جای اینکه حامی باشه براش و درکش کنه ازش قدردانی کنه بخاطر خانه داری و نگه داری از بچه مثل یه آدم روانی رفتار میکنه و تعصب خانواده شو فقط میکشه 

باز ایشون خوب دوام آورده

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

مث شوهر من میگم شبا میای خونه بچه رو بگیر من صبح تا شب میگیرمش میگه نه تو گفتی بچه بیاریم خودت بگیرش

خب راست میگه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من نظرم رو میگم 

شاید نپسندی 

از نگاه اول یه خانم خسته و عصبی به نظر میایی 

من کار به رفتار شوهرت ندارم،  اونم اشتباهات خودش رو داره 

یک بچه مال دوتای‌شما هست ،  اینکه فکر میکنی داری بچه ی اونو بزرگ میکنی شروع مشکلاتته 

دو   هیچ وقت از خانواده همسرت انتقاد مستقیم نکن،  بحثو به سمت اونا نکش   چون نه شوهرت زیر بار میره و نه مسئله درست میشه ،  چه بسا بد تر هم میشه 

سوم  وقتی مهمون دارید یکم کوتاه بیایین   اصلا نباید جلوی خاهرت  این بحثو شروع میکردی 

الانم زندگی ها سخت شده ،  یکم مهربون تر باشیم شاید مرد ها هم  اروم تر شدن 

با این کارایی که شما کردی فقط داری شوهرتو عصبی میکنی خانومی

بذار توی شرایط مناسب باهاش صحبت کن ک نیاز ب استراحت داری یا کمک توی کارای منزل 

به هیچ عنوان هم از خانوادش اسم نبر

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫