2777
2789
عنوان

سلام خانم ها

66 بازدید | 9 پست

میشه برام دعا کنید نامزدم جواب تماس هامو بده هرچی زنگ میزنم جواب نمیده حتی پیام هامو،لطفا صلوات بفرستید برام جوابمو بده مرسی عزیزان

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی😢😂

داشت نچ نچ میکرد😹گفتمش سعید باراخرت باشه بدون شب بخیر میخوابی گفت باشه چشم،اخه دانشجوئه موقع امتحاناتشه درس که میخونه نهارمیخوره،میاد واتساپ و تلگرام چت میکنیم،بعدش درس میخونه،بخاطر همین بیهوش شد یهویی😃😅😁

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

۲۰تا صلوات برات میفرستم 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

سپیده جون میشه برا منم دعا کنی مشکلم برا عروسی پسر عموم حل شه یه لباس گیرم بیاد  لباس نفسم تن من کوچیک بود 😢

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

سپیده جون میشه برا منم دعا کنی مشکلم برا عروسی پسر عموم حل شه یه لباس گیرم بیاد لباس نفسم تن من کوچ ...

چشم عشقم،میگم‌ بیشترمغازه دارها لباس مجلسی کرایه میدن قیمت مناسب

چشم عشقم،میگم‌ بیشترمغازه دارها لباس مجلسی کرایه میدن قیمت مناسب

تو اطراف تهران جایی رو میشناسی کرایه بده؟

۲۰تا صلوات برات میفرستم

مرسییی قلبم🥲😙💕🩷

منم برات دعا میکنم بری سرکار🎀🦋

تو اطراف تهران جایی رو میشناسی کرایه بده؟

من دزفولم قشنگم،به مزون دارا بگو اونایی که نزدیک خونتون هست