2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ 

نگا نکن میخوان اسکلت کنن بهت بخندن ، البته دور از جون 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه فیلمی هست پسره داره چایی میخوره تویه مجلسی هستن

بعد یکی از پشت سرش میگه خوشتیپ از بین اون همه ادم فقط اون برمیگرده (پسره معمولی بود و خوشتیپ نبو)

الان محض مزاح میگن اینو

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
یه پسر اسکل بود داشت غذا میخورد یکی گفت خوشتیپ . پسره برگشتحالا همه میگن هرکی برگرده یعنی به خودش گ ...

درست صحبت کن اسکل نبود بیچاره گناه داره 

شعور ندارن ملت ما

از آدما که بزنی ، برمیگردی به خودت🧘🏻☀️

یه پسره بنده خدا تو کلاس درس داشته غذا میخوره تازه رفته بود ارایشکاه و موهاشو مدل داده... دوستش صداش میکنه خوشتیپ اونم بر میگرده. و نمیدوم یه عده آدم بیشعور اینو مسخره میکنن که بخودش گرفته و... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وای اسی خدا نکشتت. 

پسرم یه سال نیمشه هروقت میگیم خوشتیپ برمیگرده نگا میکنه قش میکنم از خنده یاد اون پسره میفتم فوری برمیگرده نگا میکنه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂