2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قند مصنوعی رو حذف کنید 

خیلی به کاهش وزن کمک میکنه

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

به نام خدا سنگ کلیه🙂‍↔️

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

مثل چیا میشه نام ببری ممنون میشم

قند و شکر نبات ...

باچایی مویز یا خرما بخور شاید اولش سخت باشه ولی عادت میکنی 

شیرینی و کیک چه بازاری چه خونگی نخور

اگه خیلی هوس کردی میتونی رژیمی بخوری 

برای شکر سفید از شکر قهوه ایی استفاده کن 

بیسکوییت هم همینطور اون هایی که درصد قند بالایی دارن نباید بخوری

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

برنج انبریو میخورم همش چاق نمیشم هر بار ی بشقاب آرکوپال بزرگ

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
والا بنده نظر کرده خدایی من آبم میخورم چاق میشم

من وقتی برنج هندی یا پاکستانی میخورم یکی دو کیلو چاق میشم اما انبریو اصلا چاقم نمیکنه یبارم دکتر تغذیه ب یکی از فامیلامون گفته بود برنج انبریو لاغر میکنه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بمنم بگو

من با این روش یک ساله ۱۲ کیلو کم کردم 

صبح بیدار شدی حتما مسواک بزن( دلیل داره ، بدون خمیر دندان هم مشکلی نیست فقط مسواک بزن)

بعد یه لیوان آب جوش یا چای کم رنگ با دوتا خرما یا ۲۱ عدد مویز بخور( حتما ۲۱ عدد باشه من یبوست شدید داشتم با این حل شد) بعدش صبحانه کامل میخوری 

ناهار یه سبد سبزیجات من کاهو میخوردم بیشتر ، میوه فصل هر چقد دلت خاست بخور یه مشت هم آجیل 

شب بین ساعت ۷ تا ۸ شام میخوری هر چی خاستی 

به هیچ عنوان آب دوغ نوشابه دلستر نمیخوری مخصوصا اصلا نباید وسط غذا نوشیدنی خنک بخوری 

نوشیدنی فقط آب جوش یا چای کم رنگ هر چقد خاستی