2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه میخواد

111 بازدید | 14 پست

ولی شوهرم نمیخواد 

الان سه سال ونیمه عروسی کردیم 

میخواد وایسه سطح دو رو تو حوزه کامل کنه کارای سربازیشو بکنه بعد اقدام کنه 

اونم اگه خوب کارا پیش بره 

دلم آب شده واسه بچه 

دعا کنین برام خیلی بچه دوست دارم 

الان بهم گفته بعد محرم اقدام میکنیم ولی پارسال هم همین حرفو زد وبه حرفش عمل نکرد 

رفتم سونو هم فولیکول غالب ندارم 

هم اندومتر خیلی نازکه 

اونوقت اصلا اقدام نمیکنه با این وضعیت 

خیلی حالم خرابه اومدم اینجا حرفمو بگم راحت شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا همسرتون کارش درست میکنه شما هم خودتون درمان کنین و زیر نظر یه طبیب اسلامی جسمتون آماده برای باردا ...

رفتم دکتر گفت سه ماه بعد بیا 

دارو هم نداد

باید بگی دارو برا حاملگی میخوام که دارو بدن اینجوری نخواسته باشی حامله شی نمیدن

✔️راهکارهایی که به شما توصیه می‌شود: 

⬅️ سعی کنید با مهارت کلامی در فضایی آرام با همسر محترم صحبت و احساس خود را نسبت داشتن فرزند جدید بیان کنید.

⬅️ برای مشکلات مطرح شده(مالی و تربیت و...) گفت و گو کنید و راهکارهای مناسب پیدا کنید: قناعت،همکاری،ذخیره مالی در حد توان،مدیریت مناسب مالی،شرکت در کارگاه‌ها و برنامه‌های تربیتی و ...

⬅️ از روش های غیرمستقیم نسبت به پیامدهای مثبت فرزند دار شدن(فرزند جدید) ایشان را آگاه کنید:

استفاده از روش نامه نگاری

عضویت در کانال های مناسب و خوب.

فرستادن مطالب مفید در فضای مجازی.

دیدن برنامه‌های تلویزیونی تشویق کننده.

⬅️ از صوت‌های مناسب و تشویق کننده برای فرزن‌ دار شدن از استادان مذهبی و پزشکان دلسوز،کتاب و ... استفاده کنید.

⬅️ از روایات و احادیث مرتبط معصومین(ع) در باره فرزندآوری و آثار و برکات آن استفاده کنید و همچنین بیانات ایشان در مورد افزایش رزق و روزی با آمدن فرزندان جدید.

⬅️می توانید از فرد أثرگذار مثل مادر ، خواهر ایشان و یا هر بزرگوار دیگری که حرفشان خریدار دارد ، کمک بگیرید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب

چرا بعید باشه طلبه های فامیل ما یکی دارن به خاطر درسشون

من طلبه تو دوست و اشنا زیاد دارم همه ماشالله ۲تا ،۳تا بچه دارن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
✔️راهکارهایی که به شما توصیه می‌شود: ⬅️ سعی کنید با مهارت کلامی در فضایی آرام با همسر محترم صحبت و ا ...

ممنون 

ولی هرکاری کردم درست نشده 

مرغش یه پا داره قشنگ برا رسیدن به خواسته ای که داشته باشه احساساتشو زیر پا میذاره