2777
2789

فقط با نوار و هولتر مشخص می‌شه عزیزم 

ممکنه که از استرس هم باشه 

هرروزه؟ یکبار در روز؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

فقط با نوار و هولتر مشخص می‌شه عزیزم ممکنه که از استرس هم باشه هرروزه؟ یکبار در روز؟

هر روز نه ولی بعضی موقع ها در روز سه چهار بار میشه ممکنه چند روز هم نشه

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با نوار و هولتر مشخص می‌شه عزیزم ممکنه که از استرس هم باشه هرروزه؟ یکبار در روز؟

خیلی میترسم دکتر رفتم نوار و اکو هم گرفت گفت مشکلی نیست

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

خیلی میترسم دکتر رفتم نوار و اکو هم گرفت گفت مشکلی نیست

اگه گفتن مشکلی نیست خیالتون راحت باشه عزیزم 

مشکلاتی مثل اضطراب رو بررسی کنید 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

اگه گفتن مشکلی نیست خیالتون راحت باشه عزیزم مشکلاتی مثل اضطراب رو بررسی کنید

نمیدونم خیلی وسواس دارم همش تو نت سرچ میکنم ببینم چیه میترسم آریتمی باشه اما من اصلا تپش قلب نمیگیرم خداروشکر

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

نمیدونم خیلی وسواس دارم همش تو نت سرچ میکنم ببینم چیه میترسم آریتمی باشه اما من اصلا تپش قلب نمیگیرم ...

نه عزیزم خودت رو مضطرب نکن 

چیزی نیست ❤️

نه عزیزم خودت رو مضطرب نکن چیزی نیست ❤️

یه حالت مث مکث ضربان دارم دو سه تا ضربان قلبمو حس میکنم انگاری زیر پوستم هست بعد اوکی میشم بدون تعریق و سرگیجه و تنگی نفس اینا هستم امیدوارم آریتمی نباشه 

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

یه حالت مث مکث ضربان دارم دو سه تا ضربان قلبمو حس میکنم انگاری زیر پوستم هست بعد اوکی میشم بدون تعری ...

وقتی نوار و اکو مشکلی نشون نداده چیزی نیست عزیزم 

نگران نباش

یعنی آریتمی توی نوار و اکو مشخصه؟

آریتمی قطعا توی نوار مشخص می‌شه 

میخوام امگا۳ بخورم اما میترسم برا قلب مشکل ساز باشه

شما که اکو و نوار دادی گفتن مشکلی نداری با خیال راحت بخور عزیزم 

مکمل ها کلا برای بیماری‌های قلبی بدنیستن تا جایی که می‌دونم 

شما که اکو و نوار دادی گفتن مشکلی نداری با خیال راحت بخور عزیزم مکمل ها کلا برای بیماری‌های قلبی بدن ...

آره عزیزم بعضیا تو نی نی سایت گفتن ممکنه آریتمی خودشو نشون نده

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

آره عزیزم بعضیا تو نی نی سایت گفتن ممکنه آریتمی خودشو نشون نده

وقتی چندبار نوار گرفته باشید تو ضربان بالا بلاخره تو یکی معلوم می‌شه عزیزم 

اگه خیلیییییییی اذیتی به دکتر بگو برات هولتر ریتم ببنده؛ که ضربان ۲۴ ساعتت رو ثبت کنه 

البته اگر نیاز بود خودشون تا الان بهت پیشنهاد می‌دادن