2777
2789
عنوان

با قانون جدید مهریه موافقید😡

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست
چرا تصویب شده تو اخبار هم اعلام شد تو گوگل بزنی میاد

گوگل منبع خب. نیست 😐

تو اخبار هم نگفتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره موافقم 

شاید برا زنی ک ۱۵ ساله پای زندگیشه کم باشه 

اما خب در نظر بگیر آمار طلاق تو جوونا فوق العاده رفته بالا و طرف میبینی بعد ۱۶ روز طلاق میگیره خب اون واقعا حقش ی مهریه بالا نیس پسره ک نداره بده مجبورن پدر مادر بیچارش بدن

ولی بهرحال میتونید همون اول بگید که باید یه حقی تو خونه داشته باشید مثلا سه دنگش به نام شما باشه که بنظرم بهتر از مهریه اس

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

همچین چیزی نیست عزیزم 

یه سقفی تععین میشه که عرفه مثلا قبلا ۱۱۴ تا بود میتونستی ۱۱۴ تا رو بگیری اما اگه مهریت ببشتر بود به شرطی میتونی بگیری که توانایی مالی رو داشته باشه دیگه فشاری بهش وارد نمیکنن

۱۴ تام خوبه اگه حق و حقوق برابر باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه خودشم بوده که شوهرش از خیابون نیاورده که بخواد واسه بزرگ کردنش منت بزاره

واسه شغل هم و درس هم میتونه از اول با هم قرار بزارن و تو سند قید بشه

با این قیمت سکه مردی بتونه 14تا سکه رو هم بده والا نوبره

البته نمیدونم تا چه اندازه صحت داره این خبر

نه عزیزم این قانون اینجوریه که هر چه قدر که میخواد مهریه ت باشه ولی فقط ۱۴ تا کیفری

خب تو زندان بره برا شما مهریه میشه؟

چ فرقي داره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بحث کیفری بودنش هست خب حالا که تا کیفری نشده هم دیگه زندان نمیرن ولی باید پرداخت کنن

از نظر منم ۱۴ تا کمه 

و اشخاصی که قبول میکنن واقعا نمیدونم چه فکری میکنن 

مگر کیسشون واقعا خیلییییی خوب باشه

گل دختر نازم آرامش
اره کلا مهریه تا ۱۴ تا کیفری داره

🫠💔

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همچین چیزی نیست عزیزم یه سقفی تععین میشه که عرفه مثلا قبلا ۱۱۴ تا بود میتونستی ۱۱۴ تا رو بگیری اما ا ...

اره ولی خب نیست پس باید حق طلاق هم به زن ها بدن تا اینقدر تو دادگاه ها اذیت نشن

مگه تصویب شد ؟ مگه میشه تصویب بشه این مگه خلاف شرع نیست که تعیین تکلیف کنی مهریه هر زنی چقدر باشه.

اره خلاف شرع هم هست تو اسلام رو موضوع مهریه خانوم خیلی تاکیید شده ولی احتمالا اوضاع اقتصادی و ناسازگاری و گذشت نداشتن جوونا باعث این تصمیم شده

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲