2777
2789

دیروز یه دختری توی یه مطب دیدم عمیقأ از بعضی همجنس هامون احساس کسالت و ناراحتی بهم دست داد. یه کوچولو با بابابزرگش اومده بودن مطب دندون کوچولو ویزیت بشه موقعی که میخواستن برن داخل اتاق دکتر دختری که نفر قبلی بود وایساده بود دم در که روی در آینه نصب بود هی خودشو نگاه و وارسی میکرد. اصلا مهم نبود براش که یه کودک و یه آدم ناتوان منتظرن رد بشن. چند نفریم که اونجا ایستاده یا نشسته بودن همه به شکل بدی دختره رو نگاه میکردن که ببین چه آدم بیخودیه تا اینکه دکتر صدا زد آخه قربونت برم اون آینه برای این کار نیست واسه ارتودنسی نصب کردم طرف یه نگاه بندازه بره نه اینکه مو و گوشواره درست کنه

حالا دختره. یه شومیز از این شومیز چهارخونه ها که تقریبا هر خانمی توان خریدشو داره و یه شلوار جین گل گشاد که رونای لاغرش توش گم بودن یه گوشواره دوزاری و یه شال دویست سیصد تومنی و موهای کراتینه و رنگی که اونم هر کسی از عهده اش برمیاد. من نمی‌دونم این به چی خودش افتخار میکرد. وقتی اومد بره بیرون به گوشم اومد یه آقایی گفت اینا فقط مفت خور و زیرخوابن. اگرچه من از حرف اون آقا خوشم نیومد راجع به همجنسمون ولی واقعیتیه چون اونقدر بی ادب و کوهی برخورد کرد که کل مطب میخواستن یه چیزی بهش بگن.

واقعا چقدر متنفرم از اینکه بعضی همجنسهام که الانم تعدادشون کم نیست این شکلین. بابا به چیت مینازی. به نظرم از بس محدود بودن زنها که الان خودشونو توی پوشش آزاد می بینن تعجبشون میشه. 

بابا یه کار مفیدی چیزی. از صبح پا میشی فکر خوردن پوشیدنی و چرخیدن توی بازار. مصرف کننده بودن این همه خوب نیست. فکر نون باشید که خربزه آبه. انقدرم آبروی ما همجنسهاتونو نبرید. همین رفتارهای سبک رو دارید توی اجتماع که دید بیشتر آدما به ما دخترا و خانما مصرف گراست دیگه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار این خانمو تایید نمیکنم ابدا ولی چه ربطی داره به چیزی که میگی؟اصلا تو از کجا میدونی کارش خوردن و خوابیدنه فقط !!!!

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

اونایی که معنی پستم رو فهمیدید فهمیدید اوناییم که نفهمیدید هر چی دلتون خواست بگید. به اونی که نمی‌فهمه ایرادی وارد نیست. جهت اطلاع تون خودمم از دخترای مد روز پوشم نه اینکه فکر کنید جهت مبارزه با پوشش آزاد این پستو گذاشتم

شاید حواسش نبوده 

چقد بد صحبت میکنی راجب مردم مگه سر سفره شما نشسته سر تاپاشو آنالیز کردی 😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

درسته حرفاتون😕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کار این خانمو تایید نمیکنم ابدا ولی چه ربطی داره به چیزی که میگی؟اصلا تو از کجا میدونی کارش خوردن و ...

آن را که عیان است چه حاجت به بیان است. از ادب نداشته اش از شرمسار کردن من و باقی خانمای توی اون مطبش معلوم بود و از حرفهایی که دکتر بارش کرد

حالا دختره. یه شومیز از این شومیز چهارخونه ها که تقریبا هر خانمی توان خریدشو داره و یه شلوار جین گل ...

😐😐😐😐😐 عزیزم قضاوت نکن از روی ظاهر ادما این کامنتت رو خوندم خیلی حس بدی گرفتم شما از کجا میدونی اون خانم چه کاره هست واقعا ؟

شاید حواسش نبوده چقد بد صحبت میکنی راجب مردم مگه سر سفره شما نشسته سر تاپاشو آنالیز کردی 😐

من آنالیز نکردم یه مطب آنالیز کردن و درگوشی و زیرچشمی حواله اش کردن هر چی که لیاقتش بود