2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم میخندی ولی داداشم ۹ سالشه این پخش میشه ببخشدا جنگی میشه اصن انگار نه انگار اون حسینه روح ...

😅 بابای منم عاشقققق این فیلمه هرسال نگاه میکنه اونم با اشتیاق 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
😅 بابای منم عاشقققق این فیلمه هرسال نگاه میکنه اونم با اشتیاق

ببین انقدر نگاشون کردم دیگه پخش میشه حالت تهوع میگیرم 

سالی ۱ بار ما ستایش، یوسف، مختار و نگاه میکنیم😭😭

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

بیستا شبکست، مگه مجبورتون میکنن مختار ببینید؟😐😂

فیلمش رو میذارن چون خیلیا دوست دارن، درکش نباید اونقدرا هم سخت باشه!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ببین انقدر نگاشون کردم دیگه پخش میشه حالت تهوع میگیرم سالی ۱ بار ما ستایش، یوسف، مختار و نگاه میکنیم ...

من جدیدن کاپل عمره و مختار مورد علاقم شده😂🤧🥲😍🥹🤩

واااایی🤣

ببین همش تو کشت و کشتاره مثلا تیر میزنن یا همو میکشن میخنده یا میگه آخیشش جونمم🤣🤣🤣 یا مثلا تو بازیاش یه مدت همش تو کشت و کشتاره 

وسایل هم که خریدیم کلا و شمشیر و پر قرمز برای کلاهش بازی که میکردن گریه میکرد که من میخوام شمر باشم🤣🤣الان بزرگ شده یکم بهتر شده بازم

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

😑مگه ما گفتیم چرا پخش میکنن؟! ما میزنیم یه شبکه دیگه شما ببین عزیز

مگه من به شما گفتم؟!🙄

کاربرای دیگه رو گفتم!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)