2777
2789
عنوان

اخه چه خاکی بسرم بریزم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 88 پست
اوه اینقدر توسل کردم بی فایده بوده من حرم رفتم ساعتها نشستم توسل کردم نتیجه ندیدم!

عزیزم به این دو نفررررر همین الان زود اصن پنجاه تا چهارده تا میدونم کلی دعا خوندی اینبارم به این دو نفر شخصا توسل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دعا میکنیم لطفا صبورم باش به خداوندی خدا من ۱۰سال برای یه حاجت دعا کردم. نذری نبود که نکردم. چله ...

چجوری صبور باشم

بچه من صبور باشم شکمش سیر میشه؟ بخدا نمیشه !اجاره خونم با صبوری درمیاد؟ نه باورکن

عزیزم دعا میکنم خدا بهت نظر کنه 

این روزانه میگذره 

برو حمام غسل کن و بعد از خدا طلب آمرزش کن

انشاا.. درست میشه

در مورد کار همسرت هم فعلا اگر ماشین دارید بره تو اسنپ تا بعد 

خودت هم به فکر درآمدی باش  با گله وشکایت فقط ذهنت خرابتر میشه و روحیه ت رو ازدست میدی

تو اوضاع الان و وضعیت الان میشه از صفر شروع کرد؟ بخدا نمیشه هرکیم بگه شعاره.بااجاره خونه بچه کوچیک ی ...

فقط وفقط بخداتوکل کن. بادعاوتمناباخداحرف بزن حتماوحتماجواب میگیری چون فرموده خداست ادعونی استجیب لکم وانی قریب  ازمن بخواه ای بنده ام تااجابت کنم ومن خیلی بهت نزدیکم 

حسبی الله ونعم الوکیل

ازرب دوعالم تمنامیکنم بخاطراسمامبارکش بخاطرتنهافرستاده معصوم وعزیزش ک همان نبی اکرم هست گره اززندگیت بازبشه وهرچه دلت میخواد خدای بزرگ بهت عطاکند🤲🤲🤲❤️

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

بخدا من صبح تا شب شب تا صبح توخونم .تنها جایی ک میرم حرمه و نهایتا خونه مادرپدرخودم یاهمسرم.اونم نه ...

ببین اولا که اوضاع اقتصادی کشور بی تاثیر نیست 

چه صاحب کار هایی که ورشکست نشدن ی شبه

ولی مطمین باش خدا حواسش بهتون هست و در رحمتش باز میشه

شما سعی کن اصلا ناامید نشی و حرص نخوری

اصلا دور از جون فکر کن از اول فقیر بودی قرارم نیست پولدار بشی

ببین من زمانی که پدرم رهامون کرد و ازدواج کرد قبلش ده دوازره تا خونه و کارگاه و ..همه چی بود و یهو ما رو بدون ی ریال پول رها کرد فقط ی خونه بهمون داد فقط و فقط که اونم ارزش مالی چندانی نداشت 

اما من یادم نمیاد مادرم با همه ی اخلاق های بدش هیچ وقت گله کرده باشه

یادمه ی زمانی دو تا از داداشا  میرفتن زباله جمع میکردن نصفه شبا و قبل بیدار شدن همسایه ها برمیگشتن مبادا کسی بفهمه ما چقدر بدبختیم و بقیه ی مخارجمونم با برادر بزرگتر که اونموقع کلا سیزده چهارده سالش بود 

فک کن خدا حواسش به ما بود اونوقت برای شما نباشه؟اما الان به لطف خدا زندگیامون خیلی تغییر کرده و من باور دارم خدا برامون خوب میخواد ولی تلاش لازمه

همون داداشی که خرج گردنش بود رو اگر داستان زندگیشو بگم ممکن هست شناسایی بشم وگرنه مطمین میشی که با تلاش و البته بیشتر از تلاش با لطف خدا همه چی تغییر میکنه تو زمانی که انتژاری نداری

پدر من ورشکست شد، یعنی نزدیک بود بیفته زندان، ما همه چی رو فروختیم به طلبکار دادیم رفتیم روستا، پدرم کارگری کرد و کم کم اوضاش بهتر شد...زمان می‌بره اما درست میشه! عجز و لابه شما باعث نمیشه چند میلیارد یهویی بیفته توی حیاط خونه تون...باید دوباره کار کنید و امیدوار باشید 

عزیزم دعا میکنم خدا بهت نظر کنه این روزانه میگذره برو حمام غسل کن و بعد از خدا طلب آمرزش کنانشاا.. د ...

همسرم باموتور میره اسنپ گاهی.ولی خب واقعا کفاف نمیده.بخدااگر بدونی چه زندگی خوبی داشتم واقعا از عرش به فرش شدم

باورکن با بچه یکساله تو شهری ک کسی ندارم نمیشه کار کرد.مادرم مادرشوهرم هستن ولی هیچکس نگه نمیداره.کارم نیست که مگر برم نظافت منزل 

فقط وفقط بخداتوکل کن. بادعاوتمناباخداحرف بزن حتماوحتماجواب میگیری چون فرموده خداست ادعونی استجیب لکم ...

من خیلی صداش میکنم تو ننازشب خیلی باهاش حرف میزنم ولی نمیبینه من و

واقعا نمیبینه

ببین اولا که اوضاع اقتصادی کشور بی تاثیر نیست چه صاحب کار هایی که ورشکست نشدن ی شبهولی مطمین باش خدا ...

خدایا من دیگه بریدم  واقعا ناامید حس سگی و دارم ک فقط پارس بیخود میکنه جلو بچه هام شرمندم.روم نمیشه به شوهرم بگم نون بخره حتی .فقط دلم مرگ میخواد