2777
2789

فقط دلم مرگ میخواد.خدا وکیلی  چجوری حاجت میگیرین.من حرم میرم قران نماز استغفار .بخدا حلال حرومی نمیکنیم رضایت پدرومادر داریم ینی بهتون بگم من چقدر در روز قران میخونم نمیتونید باورکنید.شکر گزاری میکردم استغفار همه مدله ولی اصلا انگار دارم تو یه بطری شیشه ای دست و پا میزنم‌دریغ از ذره ای هوا

خدایا من ازت رزق و روزی میخواستم کار خوب برای شوهرم.بخدا شوهرمن ادم کاری و حلال خوریه از دوسال پیش تاالان یهو از عرش به فرش اومدیم.شوهرمن که ۳ ۴ تا پروژه میلیاردی دستش بود تو یشب همش ریده شد!گفتن طلسمه باطل کردیم کلی سوره قران نماز میخونم ولی هیچی به هیچی.دوساله شوهرم بیکار شده دریغ از یکار مثل قبلا هرجا پا میزاریم طلاس یهو خاک میشه.خدایا بچم هی میره دریخچال باز میکنه چیزی نیست.خودم  دارم دق میکنم دارم هلاک میشم یا امام زمان چقدر صدات بزنم اخه.کی بازندگیم کاری کرد که هرکاری میکنم دوباره مثل قبلا رو روال نمیوفتیم

خدایا این چه امتحان الهی ای بود تموم نمیشه دارم دق میکنم

فقط ارزوی مرگ میکنم دارم میمیرم ای خدا.حداقل کاش روزی سه جز قران خوندنام جواب میداد.کاش یبار پای پیاده حرم رفتنام جواب میداد خدایا نمیبینی من و .تهوع گرفتم از شدت فشار خدا برا دشمنم نیاره این روزارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا انشاءالله همه را به راه راست هدایت کنه. دقیقا تو کار من هم همینجوری گره ایجاد کردند انشاءالله هر ...

دارم دق میکنم.امروز عجیب حالم بده.بدنم داره پیلرزه از درون.فشار روی تک تک رگ و مویرگای مغزم احساس میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

ان شاءالله خدا برات معجزه کنه🤲

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

اینجاست که میگن زیاد تو چشم بقیه نباشین تا ازتون خبر نداشته باشن کاری کنن آدم خیرخواه الان کمه الان همه حسود و زندگی خراب کنن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
از زیاد دعا کردن هم آدم خبر نمیبینه

واقعا من قبلا حاجت میگرفتم گاهی

ولی الان انگار فقط دارم مثل یک سگ پارس میکنم کسی نیست بفهمه چی میگم.سگ حالا حرفشو صاحابش میفهمه من نمیدونم چیم 

سلام عزیزم 

قبلا هم تاپیک شما رو دیدم ،اگه امکانشو دارید پیش عالمی برید و ازشون راهنمایی بگیرید 

من به شخصه کسی رو ندیدم که مثل شما همه چیزو رعایت کرده باشه و تنگ روزی باشه ،مخصوصا  در مورد به جا آوردن  نماز شب و سوره ی واقعه 

انشاا… به برکت همین لحظه سفرتون پر برکت بشه🌻☝🏻

دارم دق میکنم.امروز عجیب حالم بده.بدنم داره پیلرزه از درون.فشار روی تک تک رگ و مویرگای مغزم احساس می ...

دقیقاً درک میکنم چی میگید. خیلی سخته. من که انقدر گریه میکنم. همه از حسودی هست من که آزارم به مورچه نمیرسه این بلا را سرم آوردند. توکل کنید به خدا انشاءالله به زودی خبر خوش بدید. 

اینجاست که میگن زیاد تو چشم بقیه نباشین تا ازتون خبر نداشته باشن کاری کنن آدم خیرخواه الان کمه الان ...

اصلا من ارتباط خاصی ندارم من مشهدم فامیلام شهر دیگه بعضی اقوام شوهرم اینجان فقط.اونم خیلی از جزئیات زندگیم سعی میکردم خبردار نشن.ولی خودم نه اهل فخر فروشیم نه توچشم کردن و پست و استوری ک اصلااااا

سلام عزیزم قبلا هم تاپیک شما رو دیدم ،اگه امکانشو دارید پیش عالمی برید و ازشون راهنمایی بگیرید من به ...

هیچ کسیو نمیشناسم.شما کسی میشناسید معرفی کنید؟ میگن از دری فقر وارد بشه ایمان از در دیگه خارج میشه.واقعا بریدم.دیگه حتی دلم نمیخواد نماز بخونم نمیدونم چه گره ایه