فقط دلم مرگ میخواد.خدا وکیلی چجوری حاجت میگیرین.من حرم میرم قران نماز استغفار .بخدا حلال حرومی نمیکنیم رضایت پدرومادر داریم ینی بهتون بگم من چقدر در روز قران میخونم نمیتونید باورکنید.شکر گزاری میکردم استغفار همه مدله ولی اصلا انگار دارم تو یه بطری شیشه ای دست و پا میزنمدریغ از ذره ای هوا
خدایا من ازت رزق و روزی میخواستم کار خوب برای شوهرم.بخدا شوهرمن ادم کاری و حلال خوریه از دوسال پیش تاالان یهو از عرش به فرش اومدیم.شوهرمن که ۳ ۴ تا پروژه میلیاردی دستش بود تو یشب همش ریده شد!گفتن طلسمه باطل کردیم کلی سوره قران نماز میخونم ولی هیچی به هیچی.دوساله شوهرم بیکار شده دریغ از یکار مثل قبلا هرجا پا میزاریم طلاس یهو خاک میشه.خدایا بچم هی میره دریخچال باز میکنه چیزی نیست.خودم دارم دق میکنم دارم هلاک میشم یا امام زمان چقدر صدات بزنم اخه.کی بازندگیم کاری کرد که هرکاری میکنم دوباره مثل قبلا رو روال نمیوفتیم
خدایا این چه امتحان الهی ای بود تموم نمیشه دارم دق میکنم
فقط ارزوی مرگ میکنم دارم میمیرم ای خدا.حداقل کاش روزی سه جز قران خوندنام جواب میداد.کاش یبار پای پیاده حرم رفتنام جواب میداد خدایا نمیبینی من و .تهوع گرفتم از شدت فشار خدا برا دشمنم نیاره این روزارو