2777
2789

شدم یه مرده متحرک دقیقا از یکماه قبل کنکور انگار منو طلسم کردن تا الان آدمی که هرروز به عشق قبولی هروز تلاششو بیشتر میکرد از یکماه قبل کنکور رید خودش به همه چیز

دقیقا همون حالی که سر آخرین آزمون قلمچی جمعه قبل کنکور برام رقم خورد سر جلسه هم رقم خورد

امروز بااینکه دینی خونده بودم ولی چون موکولش کرده بودم به فرجه سه چهار رروز قبل امتحان و منم کند خوان به مرور نرسیدم همه پاسخ بلند تشریحی هارو سفید دادم💔

ترمیم دومم نمیدونم دیگه نرم چی میشه 

بااینکه ادبیات چنتا از دروس خوندم کل ارائه همه چیز ولی تا میرم سمت کتاب فقط کتاب رو از گریه خیس میکنم 😭خانوادم کلی روم حساب کردن کلی خرج کردم ولی الان توپوق بدی زدم 

حتی امروز رفتم کتابخانه توو کتابخانه ام داشت گریه ام می‌گرفت از جمع هم متنفر شدم از بی عرضگی خودم متنفر شدم 

از اینکه میدونستم ریاضی فیزیک ام بده ولی باز تو تجربی موندم و دوسال از بهترین روزآمو هدر دادم 

من بر خلاف همه بچه های تجربی که عشق پزشکی داشتن من آرزوی معلمی داشتم ولی از روزیکه کنکورش خراب کردم انگار به کل دیگه شدم مرده محترک

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ایندت فقط کنکوره خواهر

هدفت چیه از روی علاقه‌ست؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

تو دلت نمی خواد قبول شی. ناخوداگاه برای خودت مشکل درست می کنی و نمی فهمی دلیلش چیه. برو سنگاتو با خودت وا کن ببین چرا نمی خوای

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

موفق باشی

داداش اوسکلی؟ 

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

شما استرس داری

هنوز دیر نشده تلاش کن برای بقیه امتحانات

صد خودتو بذار برای هدفت و آیندت

همه زندگی فرهنگیان نیست 

خیلی  به خودتون فشار نیارین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

شما استرس داریهنوز دیر نشده تلاش کن برای بقیه امتحاناتصد خودتو بذار برای هدفت و آیندتهمه زندگی فرهنگ ...

بعله دقیقا وقتی استرس میگیرم مغزم دیگه نمی‌کشه 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
80 درصد علاقه 20 درصد مشکلات مادی

ببین الان تازه امتحانای نهایی شروع شده

الان غصه نخور و حسرت گذشته رو نخور

اگه الان حسرت گذشته رو نخوری و بذاری کنار به احتنال زیاد بعد از نهاییا خیلی از خودت راضی تر میشی

و میدونی که تلاشتو کردی

ولی اگه الان حسرت بخوری دوباره میفتی توی همون چرخه ناامیدی و این باعث میشه اصلا دلت نخواد تلاش کنی

پس اصلا خودتو سرزنش نکن ولی واسه امتحانا جدی تلاش کن

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ