2777
2789
عنوان

خواهش می کنم بگید من اشتباه کردم

404 بازدید | 55 پست

شوهرم خیلی آدم یک دنده ای هست مدام از اول زندگی به خاطر خانواده اش باهام قهر می کنه و سر کوچکترین چیز قیافه می گیره یعنی اگه مادرش به من بگه بمیر باید بمیرم وگرنه از نظرش بی احترامی کردم. خانواده اش ارزش و احترامی برام قائل نبودن هیچ وقت و مادرش مدام در تلاشه من رو بچزونه منم رفت و آمدم رو کم کردم و سرسنگین می رفتم میومدم اما همینم باز بهانه شد و دعوای سختی کردیم با هم و چند بار بهم گفت دوست نداری جمع کن برو و راه باز و جاده دراز خیلی بهم برخورد و عصبی شدم جمع کردم زدم بیرون گفتم میاد دنبالم نیومد. خودم زنگ زدم گفتم من نمیخوام برم چون اگه برم دیگه برنمی گردم بیا دنبالم فلان جا منتظرم گفت نه تو به پدر و مادر من بی احترامی کردی و برو برام مهم نیست و گوشیش رو خاموش کرد. 

منم اومدم خونه پدرم مشکلی اینجا ندارم و میگن با این زندگی که شوهرت برات ارزشی قایل نیست هر تصمیمی بگیری ما حمایتت می کنیم اما من دلم برا خونه زندگیم خیلی تنگ شده خیلی زیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار عادت کردم به زندگی متاهلی دلم برا گلدونام و وسایل خیاطیم و همه چی تنگ شده تو همین چند روز. می دونم شوهرم نمیاد دنبالم اما دیگه خسته شده بودم انقدر به خاطر بقیه و خانواده اش زندگی رو بهم زهر می کرد و هیچ ارزشی برای ناراحتیا و حرفای من قایل نبود هرکی هرکار می کرد حمایتم نمی کرد و می گفت مشکل از خودته حق نداری هیچی بگی در مورد خانواده من

اصلااا کوتاه نیا سخته ولی تحمل کنباید ادب بشه خبمگرنه دفعه بعد بد تر میشه

از طرفی میگم این زندگی که یه مرد اینطور غرور زنش رو می شکنه به خاطر بقیه مدام قهر می کنه و مهم نیست بقیه به زنش بی احترامی می کنن به چه درد می خوره از طرفی هم دلم تنگ میشه خوب من به خونه زندگیم عشق داشتم 

خب مگه از قبل متوجه نبودی خونوادش ازت خوششون نمیاد

چرا یه مدت بعد ازدواج فهمیدم فرهنگشون تو برخورد با عروس یه فرهنگ از بالا به پایینه یعنی هرکار خودشون بکنن ایراد نداره اما کوچکترین حرکت خلاف میلشون از طرف عروس بی احترامی محسوب میشه و قهر می کنن و گله گذاری به پسرشون. منم بعد یه مدت دیگه تحملم تموم شد و تصمیم گرفتم رسمی تر و سردتر برخورد کنم بلکه دست از سرم بردارن که خوب همینم چون خلاف میلشون بود رابطه رو تیره تر کرد و بیشتر از من بدشون اومد