2777
2789
عنوان

خواهش می کنم بگید من اشتباه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 55 پست
نه قبل ازدواج مشکلی نبود خودشون اومدن خواستگاری ولی بعدش دیدم چقدر اختلاف فرهنگی داریم و چه آدمای بی ...

اگه شوهرتو میخوای باید با سیاست خانوادشو نگه داری 

چون از قضا شوهرت از خودنوادش نمیگذره 

اگرم نه که جداشو

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار عادت کردم به زندگی متاهلی دلم برا گلدونام و وسایل خیاطیم و همه چی تنگ شده تو همین چند روز. می ...

ببین این خیلی قضیه بزرگیه،الان خودت تنهایی انقد سختته،فک کن دو صباح دیگ بچه دار شی،حتی بچتم اولویت نباشه 

آدم واسه بچش بیشتر اذیت میشه 

گاهی اوقات باید سنگدل بود حالا ک خودش گفته برو پس اگر برگردی خیلی اشتباهه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

نمیدونم درسته پدر و مادرت رو واسطه کنی یا نه، بیان حرف بزنن اگه همین جوری ادامه پیدا کنه نمیشه اصلا 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

انگار عادت کردم به زندگی متاهلی دلم برا گلدونام و وسایل خیاطیم و همه چی تنگ شده تو همین چند روز. می ...

همین جوری ادامه بدی ازت یه آدم خسته و افسره میسازه شوهرت 

باید رویه اش رو عوض کنه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

اگه شوهرتو میخوای باید با سیاست خانوادشو نگه داری چون از قضا شوهرت از خودنوادش نمیگذره اگرم نه که جد ...

راستش دیگه نمی دونم تا کی باید به خاطر این مرد هر رفتاری رو تحمل کنم وقتی خودش برام ارزشی قایل نیست. کاری هم من نکردم با خانواده اش فقط رفت و آمدم رو کم کردم که به نظرم حق طبیعی منه و اونم عوضش رو ده برابر سرم درمیاره و خونه عزیزان من نمیاد 

راستش دیگه نمی دونم تا کی باید به خاطر این مرد هر رفتاری رو تحمل کنم وقتی خودش برام ارزشی قایل نیست. ...

خب مقابله به مثل کرده 

حتی اگه خونوادش سزح پایین باشن دوس نداره تو اینو بروش بیاری

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
البته اگه همه حرفاتو زده باشی کار درستی کردی

آره گفتم نمیتونم با خانواده ات صمیمی بشم میخوام فقط رسمی برم و بیام میگه تو بی احترامی می کنی به پدر و مادرم یعنی گفتن اینکه من نمیخوام صمیمی بشم به نظرش بی احترامی هست یه همچین آدمیه کلا

ببین این خیلی قضیه بزرگیه،الان خودت تنهایی انقد سختته،فک کن دو صباح دیگ بچه دار شی،حتی بچتم اولویت ن ...

به خاطر همین اختلافاتمون و تعصب عجیب و غریبش به خانواده اش بچه دار نشدم سنمم رفته بالا دیگه ناامیدم از مادر شدن