2777
2789

چیا بخورم چیا نخورم کدوم ازمایشارو باید در طول بارداری بدم که از سلامتی بچم مطمئن بشم لطفا هرچی رو که میدونین خواهرانه یا مادرانه بهم بگین برا خوشبختی و سلامتیتون حمد مبخونم ممنون

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

برید بهداشت محلتون براتون ازمایش کامل مینویسن

طبق ازمایش بهتون مکمل میدن

میوجات و سبزیجات، لبنیات و گوشت حتما تو برنامه غذاییتون باشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دختر خالم با اینکه خودش و شوهرش خیلی سبزه بودن چون ترشی نخورد پوست بچش خیلی شفاف روشن از کار درومد😄

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

عزیزممممم با دل مهربونت برام دعا کن منم این ماه نا امید نشم عزیزم شما ک بارداری میشه تاپیک اخرمو بخو ...

چشم عزیزم حتما الان میام تاپیکت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اگر اینستاگرام داری خیلی کلیپای خوبی میزارن 

ولی من راجب سوره ها شنیدم ک خیلی تاثیر گذارن و دیدم ادمایی ک اینکارو انجام دادن و نتجیه گرفتن 

مثلا سوره یوسف برای زیبایی 

فکر کنم سوره محمد رو باید روی سیب بخونی و بخوری 

اسی دختر خالم با اینکه خودش و شوهرش خیلی سبزه بودن چون ترشی نخورد پوست بچش خیلی شفاف روشن از کار درو ...

ترشی یا کلا چیزای ترش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته‌های اول یه چکاپ بده که وضعیت قند و تیروئیدت مشخص بشه.

کلا چهار تا سونو داری:

هفته ۷: قلب

۱۲: nt

20: آنومالی

۳۲: وزن

غذاهای حاوی ویتامین Aمثل جگر و آب‌هویج رو حذف کن. نشاسته و پروتئین بخور. مصرف مکمل رو هم تحت نظر دکتر شروع کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هفته‌های اول یه چکاپ بده که وضعیت قند و تیروئیدت مشخص بشه.کلا چهار تا سونو داری:هفته ۷: قلب۱۲: nt20: ...

حتما اخه میگفتن یه ازمایش هست که کلا ایراد جنین میگه و یدونه هم برا سندروم داون هست اون کدومه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر اینستاگرام داری خیلی کلیپای خوبی میزارن ولی من راجب سوره ها شنیدم ک خیلی تاثیر گذارن و دیدم ادما ...

ن اینستا ندارم ولی سوره میخونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهداشت حتما برو 

ماما هر ماه برات ازمایش و سونو مینویسه 

لازم بود دکتر زنان هم برو 

ی مقدار قرص اهن و مولتی ام میدن همون بهداشت 

میوه هیلی بخور 

من دو تا بارداری داشتم ادلی مغر میخوردم 

دومی میوه خیلی 

دومی زایمانم خیلی راحت تر بود 

دومی را قرص ویتامین نخوردم و اصلا ورم نداشتم 

بهداشت حتما برو ماما هر ماه برات ازمایش و سونو مینویسه لازم بود دکتر زنان هم برو ی مقدار قرص اهن و م ...

چه خوب 

هفته پنجم هستم برم ؟ یا زوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40