2777
2789
عنوان

خوکچه هندی من خیلی شکموعه

117 بازدید | 12 پست

برنج سرخ کرده میخوره تا به حال ندیده بودم خوکچه ها برنج سرخ کرده بخورن تعجب کردم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

منم قبلا خوکچه هندی داشتم ماکارونی باسس میخورد ونخود کوبیدهیه خرگوشم داشتم بال کبابی میخورد تازه تند ...

وووااایییی نگوووووو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووااایییی نگوووووو

واسه خودمو بقیه خیلی عجیب بود این چیزارو میخوردن  ندیده بودم خرگوش گوشت بخوره چه برسه بال کبابی ولی چون صاحب قبلیشم تو خونه نگهش میداشت حتما بهش داده بودن که میخورد تازه لواشک آلو هم دوس داشت خوکچه ها گوجه خیلی دوس دارن واسه همین سس گوجه فرنگی وغذاهایی که رب گوجه داشتن مثله نخود کوبیده رو میخورد 

واسه خودمو بقیه خیلی عجیب بود این چیزارو میخوردن ندیده بودم خرگوش گوشت بخوره چه برسه بال کبابی ولی ...

چه جالب باید امتحان کنم حتما

چه جالب باید امتحان کنم حتما

خوکچه من  ماده بود اسمشم شپل بود کلم بروکلی هندونه  گوجه سیب درختی  خیار  سیب زمینی خامم میخورد جالب اینجاست یه گوجه سالم رو دورشو میخورد وسطش رونه وقتی خودم بهش کلم بروکلی میدادم  دهنش خسته میشد موقع جویدن دستشو میزاشت روش بعدش رو به عقب هل میدادوقتی قورتش میداد دستشو برمیداشت تا دوباره بهش بدم بخوره

یکی از خرگوشام رو برادر کوچیکم خواست بگیره بهش آب وغذا بده اونم انقدر شیطون بود همش فرار میکرد دنبالش کرده بودناخواسته پاشو کشیده بودیهو شروع کرده بود جیغ زدن شبیه صدای جیغ یه بچه جوری که همسایمون اومده بود پشت پنجره ببینه صدای  کیه بعدش که تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم وقتی استرس بگیرن بترسن یا دردشون بیاد جیغ میزنن  

خوکچه من ماده بود اسمشم شپل بود کلم بروکلی هندونه گوجه سیب درختی خیار سیب زمینی خامم میخورد جالب ...

اوخی من خوکچم نر اینم همچی میخوره ماشالله اصلا سیرمونی نداره

اکثرا شکمو ان واسه من از بس همش در حال خوردن بود بابام فکر کرده بود بهش غذا نمیدیم

اره بخداااا ووااایییی عاشق تخمه خوردنه

اکثرا شکمو ان واسه من از بس همش در حال خوردن بود بابام فکر کرده بود بهش غذا نمیدیم

تو قفس نگهش میداشتی؟؟

نه دلم نمیومد بزارمش تو قفس با اینکه خیلی شیطون بود ازش غافل میشدی یا رو اپن بود یا رو دراور عاشقش ...

دستشویی رو کجا میکرد؟؟

دستشویی رو کجا میکرد؟؟

کف کارتن وجعبه میوه روزنامه گذاشته بودیم اکثرا اونجا کارشو میکرد یه صداهایی که از خودشون درمیارن شبیه جیغه صدای نر وماده هاش باهم فرق داره  قفس داشتیم ولی مناسب پرنده بود نه اون مخصوصا که انقدر شیطون بود که دیوار راستو میرفت بالا  اگرم کسی بخواد تو قفس نگه داره باید بزرگ باشه تا بتونه راحت بازی کنه 

مامانم ازش میترسید میگفت این جیغ جیغو چیه شبیه موشه مجبور شدیم بدیم به کسی