2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطری خطرناکه. چیزای دیگه وقتی از گلو بره پایین دیگه مشکلی نیست. فکر کنم 3 هفته مهلت میدن تا دفع بشه ...

وای ۳ هفته 

من فکر کنم تا فردا بمیرم از غصه 

از دکتر اومدم الان 

یکم‌دراز کشیدم 

نفهمیدم چه جوری خوابم برده بود 

دیدم صدام داره میزنه که دارم‌ میرم دسشویی بیا نگا کن 

آنقدر گیج شده بودم که کجام این کیه من کیه ام از بس غصه خوردم

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

دفع میشه مایعات زیاد بخوره و غذا

مایعات جیشو زیاد میکنه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دفعش راحته ولی بیشتر مراقب باشید این تیپ بچه ها کاراشونو تکرار می کنن..

آنقدر عصبی شدم 

همشون توی قوطی کرم ریخته بود 

از پنجره جیغ کشیدم پرت کردم بیرون 

وای ۳ هفته من فکر کنم تا فردا بمیرم از غصه از دکتر اومدم الان یکم‌دراز کشیدم نفهمیدم چه جوری خوابم ب ...

حتلا بایددبا دستکش بری بررسی😷

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
وای ۳ هفته من فکر کنم تا فردا بمیرم از غصه از دکتر اومدم الان یکم‌دراز کشیدم نفهمیدم چه جوری خوابم ب ...

نگران نباش عزیزم

درک می‌کنم مادری و نگرانی ولی مشکل حادی نیست. 

نوه داییم زمستون 2 سال پیش سر زیپ فلزی کاپشنشو قورت داد. بچه کرده بود داخل دهنش. دراومده بود اینم قورتش داده بود. بزرگم بوده گویا. همون موقع میبرنش دکتر و میگه نهایت 3 هفته بعد دفع میشه. مادرش میگفت اصلا یادم رفت نگاه کنم ببینم دفع شده یا نه. 

نگران نباش عزیزمدرک می‌کنم مادری و نگرانی ولی مشکل حادی نیست. نوه داییم زمستون 2 سال پیش سر زیپ فلزی ...

یه بار دختر دیگه ام کش چهل گیس ها قورت داد ۸ ماهش بود 

در اومد 

همین دخترم اومده بود ریخته بود جلوش بازی کنه 

اصلا به حرف من نمکنه خیلی اذیتم میکنه 

یه بار دختر دیگه ام کش چهل گیس ها قورت داد ۸ ماهش بود در اومد همین دخترم اومده بود ریخته بود جلوش با ...

واقعا سخته 2تا بچه

منم 2تا دارم. کوچیکه بیشتر لجبازه و اذیت می‌کنه تا بزرگه. 

واقعا سخته 2تا بچهمنم 2تا دارم. کوچیکه بیشتر لجبازه و اذیت می‌کنه تا بزرگه.

باز من کوچیکه خوبه 

الان ۳سالشه 

آروم ساکت 

اما این بزرگه خیلی اذیتم میکنه 

همه چیز تو دهنش میکرد از بچگی‌تا الان 

به خدا صبح دیدم کنترل تو دهنش کرده فیلم میبینه 

یه حرص خوردم‌

ولش کنم میره پشت پنجرها باز میکنه برپا وایمیسته بیرون نگاه میکنه