2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14006 بازدید | 263 پست
شگفتا داماد و خواهرزن

😭😭😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نمیبخشم میخام بگم ب خانوادم ولی باور ندارن

ببخشید ولی گور بابای خانواده ات هرجور شده کاری کن خونه رو بزنه ب نامت نمی دونم فقط دیگ با این مرد نمون ب حرف بقیه هم توجه نکن 

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزارم بیاد پیشم بره پیش همونی ک بوده البته نمیتونه بره چو اون خاهرمه😭😭

چقد درد سنگینی... خیانت دو جانبه.. بنظرم خیانت از جانب خواهر حتی از همسر دردناکتره...! از شوهر طلاق بگیره آدم خواهرو چه کنه؟!.. چقد بی رحمن هر دوشون.. واقعا نمیدونم چی بگم ، کاش فقط تف بندازی تو صورت خواهرت....

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
بده همیشه حسادت میکرد بهم

آدم نمیدونه چی بگه 

دنیا چرا این شکلی شده 🤦🏻‍♀️

عزیزم حرص نخور سعی کن از این فرصت استفاده کنی اگه خونه داره بزنی به نام خودت، همینطور ماشین 

سعی کن سرتو گرم کنی کمتر فکر کنی به این موضوع اگر قصدت طلاق نیست 

ببخشید ولی گور بابای خانواده ات هرجور شده کاری کن خونه رو بزنه ب نامت نمی دونم فقط دیگ با این مرد نم ...

من مستاجرم فق یه ماشین دارم

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
چقد درد سنگینی... خیانت دو جانبه.. بنظرم خیانت از جانب خواهر حتی از همسر دردناکتره...! از شوهر طلاق ...

خاهرم مجرده طلاق بگیرم باید برم پیش خانوادم ک اونم همونجا زندگی میکنه

جالبه 😃😃😧😧

آره یا شماره ملی یا رمز کارت بانکی یا اتوماسیون اداریشون

تاریخ تولد خودشون یا بچه اشون خیلی بخوان پیچیده اش کنن از آخر به اول میزنن😂😂😂

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اسی ببین.شوهر من تو عمرش گوشیش رمزم نداشت.همیشه هم دست منه.

تو خونه اصلا دست منه.

از همون اولشم خیانت میکرده.

من با کاراگاه بازیای فراوون خیانتشو فهمیدم.

یه چیزایی دیدم و‌شنیدم که نمردم.عوضش هزار تا مرض گرفتم از اعصابو فکر وخیال.

اگه فکر میکنی نمیتونی جدا شی.اصلا مشکلی نیس.

هر چقدر میتونی گریه کن تاخالی شی.

امااااااااا همینجوری نمیگذری.

میری مهریتو اجرا میزاری.اونموقع شوهرت میاد برا توافق.

با هزار منت و بالا پایین خونه ای چیزی ازش میگیری با منت باهاش زندگی میکنی.از مهریع هم نمیگذریا.

من هر جور خیانتی بگی  دیدم.

جونم به لبم رسیده رفتم.تهش دیدم بااونهمه مدرکی که داشتم بازم همه فکر میکردن من زن نبودم که شوهرمو پابند کنم.وقتی هم برمیگشتم میگفتن لیاقتش همون مردک هوله.

خرف مردمو کنار گذاشتم دوباره اقدام کردم واسه طلاق.دیدم نه،حامی ندارم.خانوادمم یه سره کنترلم میکنن.یه سره زیر پامو خالی میکنن.

تنهایی هم با بچه های کوچیک نتونستم مستقل شم.

تا پارسال تمام توانمو واسه جنگیدن واسه زندگیم کرده بودم.

بزار. خیالتو راحت کنم.ته زندگی هیچی نیس.من فقط دارم تو لحظه زندگی میکنم.

به خود شوهرمم گفتم.هر کار کنی همونو میکنم دیگه حوصله جنگیدن و‌ثابت کردن خودمو ندارم.

انقد گوشیشو چک میکردم تا چیزی پیدا کنم.

الانم شک دارم بهش .اما بخاطر سلامتی خودم سعی میکنم بیخیالش بشم وبه خودم برسم.

سلامتی تنها چیزیه که باید برات مهم باشه.سعی کن تا زنده ای بیماری نگیری.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
یا خدا اوضاع تو از همه سخت تر و پیچیده تره

میدونی چ حالی دارم

ماشینت چیه

پژو