2777
2789

هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من بجز نی نی سایت کسیو ندارم درد ودل کنم از همه زخم خوردم😭😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پشتوانه ای نداری مجبوری بسازی

ندارم هیچکسو باورم نمیکنن 

من که پشتوانه مالی دارم به خاطر بچم موندماصلی تر حامی عاطفی است که کنارت باشن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

واقعا نفهمیدی مردی که یک باز خیانت کنه دیگه نمیشه جلوشو گرفت . بعد مردی تو نامزدی خیانت کنه که هیچیییییی

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

هیچی آروم نمیکنه 

جز خدا 

بنده ها بنده آزاری میکنه اما خودش بنده نواری 

هر وقت باهاش رفتم درد و دل کردم و بعد قرآن رو باز کردم دقیقا بنده نواری میکنه چند باری برام بعد کلی گریه و درد و دل اومد محزون نباش که عجله و شتاب نکن ما با تو هستیم از این آیات دقیق معنیاشون یادم نیست صبر کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خدا به دلت آرامش بده به فکر بچه هات باش در درجه اول،منم زخم خوردم از شوهرم هنوزم شاید دارم میخورم دقیق نمیدونم و مثل شما مدرک ندارم دیگه واگذارش کردم به خدا و قرآن و نماز میخونم و فقط سلامتی و آینده بچه هام مهمه برام به خودمم میرسم ولی از روحی خیلی بهم ریخته ام میخام برم پیش روانشناس