2777
2789
عنوان

کسی که عاشقش بودم پس م زد💔آبرومو هم برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون معرفتت برای منم بخون من همینجا نیتم کردم دیگه زحمتت نمیدم اونجا برای موفقیت امتحانات بچم 💚

چشم عزیزم، شما هم حتماااااا برای حاجت رواییم، تعجیل در فرج و عاقبت بخیری پدر و مادرم دعا کنین

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

اخه شمارش ندارم میترسم چیزی بگم بدتر ابروم ببره به خدا قسم که خیلی سلیطه ست

شمارشو از صندوق دار بگیر  . از طرف هیچ کسیم مثلا صندوق دار باهاش حرف ردوبدل نکن فقط خودتون دوتایی . بقیه چند تا هم میزارن روش پخش میکنن

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

اگر حاجتی دارین اسم میاتتونو تاپیک قبلیم بگید ب نیابتتون ی جز قرآن بخونم. از استارتر معذرت میخوام 💚 ...

عزیز دلم واسه مادرم بخون حالش خوب شه اسمش صدیقه ست .فدات بشم انشالله حاجت روا بشی

گفتم یه چند دقیقه میرم بیرون میام همه ی احساساتم یه دفعه زد بالا تو اولین بن بست که رسیدم کلی گریه ک ...

عزیزم شما که عاشق کسی بشی کار بدی نکردی که ناراحت بشی اونم با اینکارش نشون داد که چجور آدمیه 

نه والا یه پسر شهرستانی که جز یه موتور قراضه چیزی نداشت ولی خیلی خوشگل و خوش استایل بود

ی پسر شهرستانی؟ پس خوب کاری کرده باهات.. 

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝
بی جنبه ، برا اینکه جلو بقیه پز بده این دختر منو می خواسته ولی من نخواستم ، ببین چقدر تو خوب و سطح ب ...

یه دنیا ممنونم ازت🌹🌹🌹صندوقدارمون نظر شما رو داره میگه جنایت که نکردی اون از ذوقش بوده 

قبول کن آدم بدرد نخوریه و شما هم انتخاب بدی داشتی 

وگرنه دوتا از دوستای من خودشون به همسرشون پیشنهاد ازدواج هم دادن و الان بهترین زندگی رو دارن

حتی یکیشون شوهرش دکترای الکترونیک داره و استاد دانشگاهش بوده 

اینی که شما روش کراش زدی فکر کرده تحفه س

قبول کن آدم بدرد نخوریه و شما هم انتخاب بدی داشتی وگرنه دوتا از دوستای من خودشون به همسرشون پیشنهاد ...

درسته خیلی اعتماد به سقف داره فکر میکنه آسمون شکافته شده این افتاده پایین