2777
2789

توروخدا سرزنش نکنید میدونم کارم خیلی خز و اشتباه بوده.من مدتیه تو یه کارگاه شیرینی پزی فروشندگی میکنم یک ماهه و نیمه هم کارای مرد و زن باهم هستن عاشق پسری شدم که از همه نظر عالی بود همه چی تموم بود.خیلی باهام خوب رفتاررمیکرد و هوامو داشت و سینگل بود منم رفته رفته عاشقش شدم ولی هیچی بروز ندادم تا یه روز بهم گفت من فردا آخرین روز کاریمه حواست باشه دیگه سرپرستتون فلانی اخلاقا فرق داره من اون لحظه اصلا نتونستم خودمو کنترل کنم

اگر حاجتی دارین اسم میاتتونو تاپیک قبلیم بگید ب نیابتتون ی جز قرآن بخونم.

از استارتر معذرت میخوام 💚🌹حلالم کن

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حاجتی دارین اسم میاتتونو تاپیک قبلیم بگید ب نیابتتون ی جز قرآن بخونم. از استارتر معذرت میخوام 💚 ...

برای من 🤍

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگر حاجتی دارین اسم میاتتونو تاپیک قبلیم بگید ب نیابتتون ی جز قرآن بخونم. از استارتر معذرت میخوام 💚 ...

قربون معرفتت برای منم بخون من همینجا نیتم کردم دیگه زحمتت نمیدم اونجا برای موفقیت امتحانات بچم 💚

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من عزیزم اگه کسی که دوسش دارم حسی بهم داره بیاد یه چیزی بگه انقدر با رفتارای ضد و نقیضش اذیت نشم

گفتم یه چند دقیقه میرم بیرون میام همه ی احساساتم یه دفعه زد بالا تو اولین بن بست که رسیدم کلی گریه کردم وقتی برگشتم فهمید گفت چی شد کجا رفتی خوب نیستی ؟ گفتم دارم میرم حالت بد شد با یه لبخند خاصی؟ گفتم نه مثل همیشه م .بعداخرین روز کاریش زنگ زده به صندوقدارمون که راز دار ما بود گفت بهم بگه دختره نمیخوام احساساتش لطمه بخوره به دوست داشتنش احترام می زارم ولی نمیتونم. قیمه دارکش اینجاست که وقتی نبودم رفته به کل همکارا جار زده این عاشق من بوده پسش زدم آبرومو برده .چرا این غلط رو کرد 🤔