2777
2789

خونه رو لازم نداره ادمای به شدت کثیف و شلختن و ساختمون کلی خسارت زدن الانم رفتن شهرشون خودمون الان به شدت به خونه نیاز داریم جای خاب نداریم الافیم الان گذاشته رفته شهرشون نمیاد تحویل بده قانونی اقدام کنیم چقد طول میکشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا قرارداد داره میتونه بمونه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اگه قرداد دارید نمی‌تونید زود تر بیرون کنید

ما قبل عید خونه خریدیم ولی خونه مستاجر داره گفته تا دی ماه خالی نمیکنه و چون با صاحب خونه قبلی قرداد داره ما هیچ کار نمیتونیم کنیم در ضمن صاحب خونه قبلی گفته بهش خونه ر میخوام بفروشم موقع بستن قرداد هر موقع فروش رفت بلند شید ولی الان بلند نمیشه 

نمیشه

پس من چیکار کنم الان نه جای خاب درست دارم نه آشپزخونه نه هیچی دیگه

بعد موعود چقدر طول میکشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

هرکارم بکنی حتی سالشون‌هم برسه تاچندماه نمیتونی بیرونشون کنی خودتوخسته نکن

این حرف درست نیست.

صاحبخونه ما دقیقا دوماه قبل از موعد قراردادمون بهمون هم با تماس و هم با پیامک گفت که خونه رو لازم داره. همون موقع هم برای تخلیه اقدام قانونی کرد.

یک هفته بعداز تموم شدن قرار دادمون با مامور اومد جلوی در. 

دو روز بعدش هم زمان اثاثکشی مامور اومد خونه رو تحویل گرفت.

کلا از لج ما اینکارو کرده بود. متن شکایتش گفته بود خودم میخوام بشینم

شما ک صبر کردین ..ی ماه دیگه روشبعدم بگو دنبال خونه بگردن بالاخره ی ماه باید فرصت داد

خونه لازم ندارن رفتن شهرو خونه خودشون

مفتی ننشسته که پول داده جای خواب ندارین چرا اجاره دادین.بعدم ک خرابی هاشو از پولش کم کنین

بگم تقریبا مفتی باور میکنی ؟ ۵۰ میلیون تمام رهن دادیم خونه ۲ سال ساخت رو. یه بلا هایی سرمون اومد به یه سرنوشت و طعمه های دشمنان افتادیم اجاره دادیم ک داستانش زیاده