2777
2789
عنوان

خواستگاری فقط برای مرداس

236 بازدید | 24 پست

من راستش قبلا میگفتم زن اگه جلو بره مرده نمیخوادش ، از چشش میوفته در حقیقت اینطوری نیس به اون دلیل از چشم نمیوفتن بخاطر ذات تنوع طلبی ایشونه ، این رسم رو بنظرم مردا به وجود آوردن که فقط خودشون انتخاب کنن نه انتخاب بشن ، اگه زنا خواستگاری میکردن میدونستن کدومارو میخوان یه عده هجوم میاوردن به مردای برتر ، خودمونم میدونیم از ۱۰۰ تا مرد ۳۰ تاشون خوبن ۵۰ تا معمولی بقیه آشغال با عرض معذرت دارم تخفیف میزارم ، رسم خواستگاری رو بنظرم مردا گذاشتن که مردا رو زمین نمونن نه زنا

من که خودم به شوهرم گفتم اول

راضیم هستم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکبتا چیشون ب آدم رفته آخه😅😅😅

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098

هر جایی یه فرهنگیه ، اینجا اینجوریه

عمده دلیلی که خیلی از دخترا مجرد میمونن بخاطر اینه که منتظرن انتخاب بشن و اسب سفید آدم خوب بیاد که همچین آدمی انتخاب نمیکنه انتخاب میشه 

من یه بار تو دوره ی تینیجری به یه نفر ابراز علاقه کردم که مطمئن بودم منو میخاد ولی چون من علاقمو بش گفتم

این تصور برای اون بوجود اومد که من دختر گستاخ و بی حیایی هستم 

من نمیگم حیا چیز بدیه خیلی قشنگه اتفاقا ولی 

فرهنگ ما هنوز یه سری چیزارو بد میدونه

دیگه خاستگاری ازدواجم ور افتاد با این توقعات بعضی خانوما و روشنفکریشون

من عمده ازدواج هایی که دیدم به  دلیل اینه دختر میره جلو ،  ختر نره جلو پسر هیچوقت نمیاد فقط گرگا میان کار کشته ها 

من عمده ازدواج هایی که دیدم به دلیل اینه دختر میره جلو ، ختر نره جلو پسر هیچوقت نمیاد فقط گرگا میا ...

دختر چطوری بره جلو چطوری پیشقدم بشه

من سنم کم نیس بالای سی سال هستم اما روم نمیشه هم خجالت هم غرور

ینی چی که خواستگاری رو خودشون رسم کردن تا خودشون روزمین نمونن؟ اینطوری به نفع خانوماست که

ببین همه مردا عالی نیستن باید ۵نفرو انتخاب کنن تا یکی بگه آره ، ولی دختر اینجوری نیس رو ۵ نفر دست بزاره ۴ تاشون میگن آره ، بنابراین دخترا زود به رابطه میرن پسرا خیلی هاشون میمونن