2777
2789
عنوان

بنظرتون برم خونه خواهرم زشته

139 بازدید | 3 پست

خانوما من تقریبا ۲۰ روز دیگه زایمانمه بیمارستان محل زایمان تو شهر خودمون نیست تو شهریع که خونه خواهرم هست خونه بابامم هست 

ولی متاسفانه مامانم خیلی بلد نیست بچه داری و رسیدگی به بیمار ولی خواهرم خودش کادر درمانه حالا خواهرم میگه بیا خونه ما خودم به خودت و بچه رسیدگی میکنم ولی من خودم فکر میکنم زشته 

چون سر کار هم می‌ره خونه بابامم از خونه اونا دوره سختشه برا رفت و آمد خونه بابام و خونه خودش و سر کارش خودشم بچه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مادرت دوتا بچه بزرک کرده

اونموقع که مارو بزرگ کرده جوون بوده الان دیگه نمیتونه بعد مادرم کلا احوالی ازمن نمیپرسع تو ابن ۹ ماه بارداری تا حالا بهم نگفته چطوری یه جغجغه برا بچم نخریده 

دیگه ازش انتظار دارم از من نگهداری کنه