2777
2789

دیروز دعوا کردیم خیلی ناراحت شدم و بغضم کردم

بعد شبم که رفتم تو تخت چن بار بلند فین فین کردم محل نداد بهم.صبحم خواس بره خودمو زدم به خواب صورتمو کرده بودم تو بالش بازم توجه نکرد.(جایی کار داشت هنوز نیومده)

خلاصه ناراحتم داره سگ محلی میکنه حرفم نمیزنه پیامم نداده بهم

دلمم برنمیداره شام بذارم حس میکنم پررو میشه،ناهارم نخوردم

نمیدونم چی کار کنم

حس میکنم دوستم نداره که قهر کرده

(سر چرت و پرتم دعوا کردیم تاپیک قبلیم هستش ینی کار خاصی نکردم که قاطی کنه)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شام بپرس بدونه این مدل وظایف و لطف ها ب دعوا ربط نداره 

عادت هم بده قهر نکنید فقط سرسنگین باش 

هر مدل باشی اونم ب همون عادت می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شام بپرس بدونه این مدل وظایف و لطف ها ب دعوا ربط نداره عادت هم بده قهر نکنید فقط سرسنگین باش هر مدل ...

بپز

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سرچی دعواتون شد اگه موضوع مهمی نبوده بپز

تاپیک قبلیم کاملشو گفتم ولی بخوام خلاصه بگم سر گیر دادنای یهوییش به چیزای چرت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨