2777
2789
عنوان

واقعا خیلیا نمیدونن بعضی شهرهای جنوبی آب شرب میخرن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 115 پست

من درک می کنم چی میگی 

ما اگه یکی دو هفته بریم شمال وقتی برمی گردیم تا مدت ها برام قفل که آب شیر رو مستقیم بخورم 

جایی که ما ویلا داریم با تصفیه هم آبش قابل خوردن نیست 

در صورتی که ما تصفیه بزرگ و منبع دار گرفتیم ولی باز هم مجبوریم آب بخریم 

نصف شب آب خوردن تموم بشه آدم میمونه چیکار کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما تا حالا بیش 10 مییلون خرجش کردیمچندبار خراب شد هزینه ی فیتلرهاش بماند

نمی‌دونم والا خدا رو شکر مال ما خوب بوده خودشون میان فیل تر عوض می‌کنند نهایت ۵۰۰ میگیرن 

بزرگم هست نه کوچیک 

از نمایندگی معتبر بگیرید 

ما حتی دستگاه رو خواستیم جا به جا کنیم بهمون زنگ زدن خودشون اومدن ۲۰۰ گرفت 

اب اصفهان یه ذره مزه میده

و متاسفانه خیلی سنگین هستش و همه امکان تصفیه اب خریدن رو ندارن 

من خودم ابی که تو اسلامشهر و رباط خوردم رو اصلا با ابی که سمت خیابون کارگر یا پیروزی خودم نمیتونم قیاس کم از بس که اب مرکز تهران به بالا سبک تر از جاهای دیگه بود کلا همیشه بی عدالتی هست حتی تو اب 

ولی جنوبیا دیگه ظلمه تو اون هوا تو اون خاک ابم نباشه اه😕😕

والا مام همه از شیر میخورن جز مثلا تو بیست تا خونه یکی تصفیه کننده دارهاونایی که اونجوری میگن میخوان ...

دور و بر شما اونجوریه و دور و بر ما هم اینجوری.

اونی که دستگاه تصفیه داره و به قول شما از سوراخ موشش نمیاد بیرون دقیقا چیکار کنه؟ بره جنوب ببینه کیفیت آب چطوریه؟ بعد چی؟ برای همه دستگاه تصفیه بخره؟ مسئوله؟ 

جای اشتباهی دنبال مقصر می گردین و بی دلیل به کسایی که نه تقصیری دارن و نه مسئولیتی توهین می کنین. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خداشاهده همسر منو بزاری راضی نیست ی لیف بکشیم مدام در حمومو میزنه که اب کمه تو رو خدا زودتر بیاین بی ...

شوهرت فهمش بالا بوده و خدا رو میشناسه

بخدا من خودم نمیزارم بیشتر از ده دقیقه حمامم طول بکشه

بچه هامم همینطور

حیاطمم با طی خش کن میشورم سریع آب میریزم زیاد آب نره

ظرفامم میریزم تو ماشین چون مصرف آبش خیلی کمه

خیلی جاها تو جنوب آب ندارن یا کم آبن

نمی‌دونم والا خدا رو شکر مال ما خوب بوده خودشون میان فیل تر عوض می‌کنند نهایت ۵۰۰ میگیرن بزرگم هست ن ...

ما هم بزرگ هست و از جای معتبر گرفتیم

گارانتی هم داشت ولی خب چند بار خراب شد

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

نه عزیزم آب داریم تو لوله ولی قابل خوردن نیست شوری داره

ای خدا😕بازم شکر حداقل دوش بتونید بگیرید 

کاری کردن که برای هر چی شکر کنیم خداییش خیلی مومن هستن چه راهی بهتر از بدبخت کردن مردم که برای هوا هم شکررر کنن😑😑😅

ماهی یکبار فی لتر عوض می کنیماگه دیرتر عوض کنیم آب طعم دار میشه

کجایی؟ 

آب اینقدر املاح و گل داره که دستگاه ما سوخت 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave