2777
2789
عنوان

واقعا خیلیا نمیدونن بعضی شهرهای جنوبی آب شرب میخرن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 115 پست

من  آب شهرای شمالی ومشهد روهم نمیتونم بخورم حتی واسه چای

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جاها ک رفتم مسافرت دیدم از آب لوله میخورن

والا مام همه از شیر میخورن جز مثلا تو بیست تا خونه یکی تصفیه کننده داره

اونایی که اونجوری میگن میخوان بگن همه پولدارن و ما اصلا ندیدیم که کسی اب شیر بخوره وگرنه که اب شیر اصفهان مثلا به راهه و قطعی نداریم اما خب کیفیتش بله کلی گچ و رسوبات داره و هزار تام مریضی اما اینکه جنوبیها تا این حد تو سختی هستن ی چیز عجیبه خدا از باعثش نگذره بیخیال نشسته تو خونش خودشون حتی دستگاه تصفیه هوای چند میلیاردی دارن چطور میخواد بفهمه مردم چه میکشن از تو سولاخ موشی که هیچ وقت بیرون نمیان ازش؟

منم اب از شیر خوردن برام قفله،سالهاس دستکاه تصفیه اب داریم

باورت میشه خیلی وقتا آب لوله انگار شیر کاکائویه 

وضو گرفتن با این آب اشکال داره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خوزستان تقریبا همه آب میخرن یا تصفیه دارن عزیزم

جالبه یه کاربری تازه تاپیک زده بود من سه ساعته حموم بودم بیاید بهم خسته نباشید بگین

یکی نیست بگه مغز پوک کسی که سه ساعت حموم میره حداقل یه ساعت آب به اون با ارزشی رو هدر میده

ولی واقعا بعضیا خیلی کم عقلن که تو این کم آبی و بی بارشی سه ساعت حموم کردنشون طول بکشه

مگه زمانه قجره که چرک بماسه به ادما مگه سالی یه بار حموم می‌رید که انقد بشور و بساب راه نیندازید

خدایا کمی شعور و عقل به این جماعت بده

منظور شما این بود اب از شیر اب نمیاد درسته؟فکر کنم باید تیتر رو میزدی اب قطع هست وگرنه همه میخوان بگن وضعشون بدتر از شماست و باز پدر اونایی امرزیده بشه که منظورشون کوچ شمردن درد شماها نیست و قصد همدردی دارن اما ی عده قصدشون این هست بگن همه همین شرایطو دارن پس چیز خاصی نیست

باورت میشه خیلی وقتا آب لوله انگار شیر کاکائویه وضو گرفتن با این آب اشکال داره

اره اره مخصوصا بعداز بارندگی .

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
شهرای اطراف تهران احتمالاخود شهر تهران همه آب هاش قابل شربه

خود تهرانم ولی نمیتونم آب شیر رو مصرف کنم وقتی سالها آب معدنی یا تصفیه مصرف کنی متوجه تفاوتش میشی بله قابل خوردن هست 

سلام عزیزم ممنونم شما خوبیدخبر سلامتیت😘

خواهش میکنم عزیزم 

ممنون زنده باشی ❤️😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave